maanantai 14. syyskuuta 2009

Pikkuneidit

Kävimme Selmaa katsomassa sunnuntaina Limingassa ja eipä kokoeroa Lotteen juuri ollutkaan. Painokin oli aika samoissa, molemmilla n. 2.6kg. Tuntuvat vaan niin kovin pieniltä 8 kuukauden ikäisiksi, kun saman pentueen pojat on jo emonsa kokoluokkaa. Rikua näin viikko sitten ja se oli tosissaan jo lähes aikuisen kokoinen. Kyllähän tytöt tosissaan on yleensä pienempiä, mutta en vaan ite muista minkä kokosia ne on tuossa iässä olleet.

Ei Alisakaan astutushetkellä ollut kun 3kg ja ikää lähes 1,5 vuotta. Oli se minusta kuitenkin muuten isompi. Meille tullessaan painoi vain 100g enemmän kun pikkutytöt nyt. Molemmat on todella elegantteja rakenteeltaan, pitkät koivet ja kroppaa piisaa. Jospa nuo mittasuhteet tuosta tasoittuu kun ikää tulee lisää :)

Alisaa oli aivan ihana Selman ohella nähdä. Lapsiperheessä asuminen sopii sille kyllä loistavasti, se oli niiiiin reipas ja tuli heti meitäkin tervehtimään. Aiemmin ja vielä meillä ollessaan se lähinnä juoksi karkuun vieraita ja arasteli joskus meitäkin. Mistä lie johtui! On kyllä sopeutunut omaan kotiinsa loistavasti ja saanut jopa perheen isänkin ihastumaan itseensä :) Selma valloitti myös touhukkaalla luonteellaan, koko ajan menossa! Harmi vaan että kamera jäi kotiin, joten kuvia ei nyt ole. Jospa saisin Kirsiltä jotain myöhemmin :)

Aloitan nyt itse viimeset (hirveät) kuukaudet opintojeni kanssa, tosin kolmen viikon päästä ehdin ottamaan vähän aikaa iisimmin. Sitten lokakuun lopulla aloitan vihdoin viimeisen työharjoittelun. Sen jälkeen toivottavasti juhlitaan valmistujaisia ja ei kyllä suunnitella enää mitään opintoja vähään aikaan.. Sen verran on ollut takkuista tämä viimeinen vuosi.

Näyttelyistä isrok ja pohkis kiinnostaa, mutta en ole vielä tehnyt mitään päätöksiä. Täytyy houkutella Akia kuskiksi, ellen löydä jotain muuta kyytiä. Matkaseuraa kyllä olisi tarjolla, mutta taidamme kaikki olla joko kortittomia tai tottumattomia ajamaan talvella :) Aijoo, no sen ajokorti lupaan opiskella ensi vuoden puolella heti :) Ei pitäisi olla iso juttu ja helpottaisi elämää huomattavasti. Aki ainakin olis tyytyväinen..

Ei kommentteja: