keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Näyttelymietteitä

Mulla on ollut kesän jälkeen ihan totaalisesti näyttelykiintiö täysi, eikä ole ollut mitään mielenkiintoa lähteä mihinkään. Palautin eilen Taimin Vaasaan, mistä Soile lupasi sen kuljettaa Annan luokse (kiitos!). Vietettiin Vaasassa Senian kanssa oikein kiva päivä (kiitos seurasta <3). Syötiin lounasta puistossa ja sää oli syksyisen aurinkoinen. Senia sitten houkutteli mua Laihialle joulukuussa.

Vastustan vähän koko voittaja-näyttelyä ajatuksena niin en tiedä olisiko fiksumpaa osallistua näyttelyyn vaan sunnuntaina? Täytyy nyt miettiä lähdenkö lainkaan. Mulla kun on valmistujaispäivä päätetty Laihian näyttelyä seuravaalle viikolle, niin taitaa olla jotain muutakin hommia silloin..

Tässä vielä suloisesta Geestä kuva jonka Aki otti <3 Harmi vaan että Gee muistuttaa tätä nykyä enemmän sinivalasta kun sinikonnaa. Ja toim. huom. läski on kerätty lihaa ja märkäruokia syömällä - Geehän ei ole koskaan edes maistanut raksuja..Vieläkin harmittaa ettei Geeltä koskaan saatu toisia pentuja, vaikka kyllähän se tiinehtymättömyys oli kaikkea muuta kuin hyvän siitoskissan ominaisuus.

Ei kommentteja: