sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

RUROK koettu

Me ajeltiin Akin, Ullan ja seitsemän kissan kanssa perjantaina etelään. Lauantai oli mun toka kerta ikinä Rurokissa ja siellä meni paljon kivemmin kun viimeksi (jolloin näyttelypaikka vaihtui ed. iltana ja sitä rataa).. Tuolla ehkä ainoa kummallisuus oli häkkijärjestys, jota ei siis ollut lainkaan. Kaikki saivat itse päättää mihin kissansa lykkäävät, joten kissat oli siellä ihan miten sattuu, eikä ketään tuttuja näkynyt missään.

Oltiin vaan lauantai, mukana meillä oli kolme pentua (Capture of Fire, Come Clarity ja Charlotte Russe) ja Mao (+ Gee seuraneitinä). Ullalla oli Jori-burman (Ninelli's I color rainbows) lisäksi mukana Riku (meidän pentu myöskin - Caustic Window) ja Anne toi kasvattini Vilman (American Doll).

Meillä oli ihan oma häkkirivistö siellä perukoilla, samassa kehässä ei tainnut olla ketään muita nelosen kissoja. Olin siis koko päivän ihan pihalla ketä edes on paikalla ja vasta arvosteluja ja tuomarin parhaita valitessa näki vähän tuttuja. Kenenkään kanssa en tainnut suuremmin ehtiä juttelemaankaan.

Vilma sai ekan sertin kastraattiladyna (ja kehotuksen laihduttaa :D), pennuille tuli ex1:t ja Mauno oli kategorian paras kastraatti, mikä oli kyllä tosi kiva yllätys. Tiesin että tuolla on paljon kissoja ja kilpailu kova, joten mitään odotuksia ei ollut Maunonkaan kanssa! Tuomari kirjoitti Maon arvosteluun: "I think he likes to show himself!" eli Itsensäpaljastajamauno! :-) Kyllä se ainakin huomiota osaa herättää tuolla kimakalla huudollaan, edelleen!

Kiitokset kaikille mukana olleille, oli oikein mukava näyttelypäivä. Hieman harmi että ulkona oli todella kesäinen ilma ja me kökittiin koko päivä sisällä hallissa. Tai no käytiin me ilmastoidulla autolla jätskikaupassa!

Näyttelyn jälkeen vietiin Jeera ja Kookos Tiialle ja tehtiin pikainen tupatarkastus :) Oikein kivalta näytti poikien uusi koti ja sinne ne jäi tutkimaan paikkoja. Kookos oli vähän rohkeampi, mutta kyllä Jeerakin reipastui pian. Sittenpä me nakattiin Anne ja Vilma kotiin ja vihdoin päästiin hotelliin! Hottelissa eka syömistä, juomista ja sitten nukkumaan. Uni tuli aivan heti kun pääsin makuuasentoon. En muista että olisin herännyt yöllä kertaakaan, nukuin niin sikeästi.

Sunnuntai oli varattu matkustamiseen ja siihenhän se aika tehokkaasti saatiin kulutettua. Kotona oltiin 18 jälkeen.

Kuvia on luvassa myöhemmin, kunhan saisi aikaiseksi..

Ei kommentteja: