sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Etsitään sijoituskotia

Lopetetaas nyt tämä jahkaaminen :)

Eli Feanorian Charlotte Russe, tuttavallisemmin Lotte, etsii luotettavaa ja tiiviistä yhteistyöstä kiinnostunutta sijoituskotia Oulun seudulta. Välimatka ei kuitenkaan ole este, jos sopiva koti löytyy kauempaa. Sijoituskodissa olisi hyvä olla jo ennestään kissakaveri/kavereita. Kiinnostus näyttelyitä kohtaan on plussaa, mutta sijtoituskodilta en velvoita näyttelyttämistä.

Lotte on cremenaamio siamilainen naaras ja se on syntynyt 6.1.2009. Värin lisäksi parasta tässä tytössä on aivan ihana luonne! Pentuna se oli suloisen pippurinen, mutta nyt hieman kasvattuaan siitä on tullut pörisevä sylikissa. Se rakastaa silittelyä ja tykkää käpertyä syliin nukkumaan.

Ensimmäinen pentue olisi Loten kohdalla ajankohtainen aikaisintaan vuoden 2010 alussa. Lotte on valmis muuttamaan omaan kotiin tehosterokotuksen ja mikrosirutuksen jälkeen. Lotte on ilmoitettu RUROK:n kissanäyttelyyn 25.4. Vantaalle.

Lisätietoja sijoitusehdoista, kuvia ym. voit tiedustella sähköpostitse: feanorian@kapsi.fi

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Hups, taitaa olla kirjoitusvirhe... Vai oliko tarkoitus sanoa "etsii luovutettavaa - -"...
Onnea kodin löytymiselle! Lotte ansaitsee parhaan mahdollisen kodin kun kerran ette itse sitä nyt pidä. Suloinen kermanaamio <3

Tinittin kirjoitti...

No niin näytti tulleen :)

Tinittin kirjoitti...

Vähän myöhäänhän tässä ollaan kotia etsimässä, mutta tämä oli jahkailun tulos. Jos kotia ei kohtuullisessa ajassa löydy niin sitten ei voi mitään :)

PikkuPirun poppoo kirjoitti...

Ei mulla muuta,mutta varmasti tulen räpeltämään tuon ihanan otuksen RUROKissa :D