sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Esittelynäyttely ja furminointia

Nökölle ostin perjantaina furminaattorin, kun ajattelin päästä eroon sen roskittavasta irtokarvasta. Meillä on imuroitava monta kertaa viikossa, kun Nökön harmaata aluskarvaa on aina nurkat täynnä..

Furminaattori toimi ihan hyvin, mutta tänään furminoin jo lisää ja karvaa lähti samanlainen keko kun perjantaina.. En ymmärrä mistä sitä oikeen riittää? :o Siihen päälle sudin vielä kumisualla ja nyt höttökarvaa ei irtoa enää ihan niin reippaasti. Ehkä mun pitää alkaa vähintään kerran viikossa sitä furminoimaan niin pysyy tuo pohjavilla kurissa. Kesäisin Nököllä on aina ollut hirveän kuuma ja varmasti se itsekin on tyytyväinen kun tuota taljaa vähän ohennetaan.

POROK:n Lauantaisessa esittelynäyttelyssä Nökö oli siis oikein edutavana. Ihmiset ihastelivat jälleen kerran "en oo ikinä nähny noin isoa kissaa" :-) Etenkin pienet lapset olivat Nököstä haltioissaan. Akin esittäessä rotuesittelyn aikaan Nököä lavalla, eräskin pieni poika karjui aivan täysillä "NYTTTT SE ISO KISSA ON TUOLLA!!!". Ja sitä sitten joukolla ihmetteleään. Kuviakin otettiin, joten niitä on luvassa heti kun Aki jaksaa ne käsitellä.

Itämaiset kaverit jäivät vähän vähemmälle huomiolle Nökön hurmatessa. Mutta aika hyvin oli tekemäni rotuesite ja käyntikortit tehneet kauppansa. Mukana oli Gee ja Mao. Harmi kun pentujen rokotukset eivät ihan olleet 15vrk vanhoja, joten niitä ei voitu ottaa mukaan. Riksi jäi kotiin, koska tiesin että paikalle on tulossa monta leikkaamatonta naarasta. Ja niinhän siellä sitten oli ainakin yksi kiimassa oleva kissa paikalla. Ei tarvi tuo poika enää yhtää lisää innostusta kolleiluunsa 8) Jospa seuraavan kerran mentäis näyttelyyn leikattuna :)

Esittelynäyttely kasattiin viiden ihmisen voimin, minä, Aki ja Riina kannettiin kolmistaan kaikki 50 häkkiä, häkkipöydät ja pohjalevyt vastastosta peräkärryyn. Onneksi Ulla ja Seija oli näyttelypaikalla apuna. Heille tosin kuului kahvion järkkääminen, joten hommaa oli siinäkin. Melkoinen urakka oli kaikkinensa ja aina välillä tulee mietittyä onkohan tämä "ilmainen" työ vaivan arvoista. Purkutalkoissa oli onneksi vähän enemmän porukkaa.

Hyvä mieli kuitenkin jäi, näyttelyssä kävi ihan mukavasti yleisöä, joten kissatietoutta on nyt taas levitetty.

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Äläpä nyt... meillä pitää imuroida joka päivä, mielellään kaksi kertaa päivässä, kun Mutu ja Mosca yhtä aikaa karistelevat karvojaan! Kissankarvat ei ole mitään tuon isomman karvakasan karvanlähdön aikaan :P Moscan ei tarvitse kuin olla ja heti lattia on kirjavoitu kauniin suklaanruskeilla 5-12 senttisillä karvoilla...
Etsin itse asiassa tuota furminaattoria, mutta en ole vielä löytänyt :/

Voin kuvitella ihmisten ihmetyksen Nökö-jättiläisen nähdessään :D

Tinittin kirjoitti...

Jos joka päivä imuroisi, niin ei ehtis varmaan tulla nuita karvatumppuja nurkkiin :P Yleensä niitä aina jostain lipaston, sohvan tai sängyn alta pölähtelee..

Pölypussiton imuri on ihan ehdoton, ei tarvi koko ajan olla vaihtelemassa pusseja, sen kun vaan kippaa roskat roskikseen imuroinnin päätteeksi :)

saila kirjoitti...

Joo, pölypussiton imuri oli meidän paras ostos ever! Olisko ollu viime kuussa kun sellanen hommattiin ja ollaan nyt monta kertaa ihmetelty, että miten ihmeellä me ennen pärjättiin :P

Tinittin kirjoitti...

Joo samaa mietin minä. Vanha imuri tais pöläyttää juuri imuroiduista karvoista puolet läpi suoraan :D Dysonia en vielä raskinut ostaa, mutta ehkä sellainenkin pitää vielä hankkia.