perjantai 9. tammikuuta 2009

Painot nousussa

Kaikilla muilla paitsi pikkurimppanalla on painot hyvässä nousussa. 10-20g tulee vuorokaudessa, pienellä paino ei ole juuri syntymästä muuttunut. Saa nähdä mitä sen kanssa oikein käy, se jää nyt ainakin niin nuiden isompien jalkoihin. Olen yrittänyt raivata sille nisätilaa aina kun pystyn ja ihan hyvin se käy imemässäkin. Ruokintakerroilla se syö hyvin innokkaasti ruiskusta korviketta. Pääasia nyt kuitenkin, että paino ei ole laskenut yhtään.

Yhdellä simskuista on alkanut nenän väri jo tummua, ehkäpä siitä tulee ruskeanaamio.. Mulla on ollut aiemmin vain kaks siamilaista pentua, joten värien kyttääminen on tosi jännittävää. Uskon että isommasta tytöstä tulee kilppari, se on niin julmetun kovaääninen :-)

Mutta ei mitään ihmeellistä täällä, jatkamme pentujen ruokkimista muutaman tunnin välein ja yritämme saada pikkuisenkin painon nousemaan.
.

1 kommentti:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut vauvoista, olipa siinä rankka matkanpäätös sinullekkin. Onneksi kaikki vaikuttaa nyt menevän hyvin! Tsemppiä ja kehuja ja rapsuja mammalle!