sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Ihmeparantumisia ja kissojen ovelia juonia

Täällä on taas yksi ihmispolo aivan hämillään näiden eläintensä kanssa. Tuitun iho on viime viikonloppuisen jälkeen parantunut aivan normaaliksi. Alkuviikosta iholäntistä irtosi rupi ja nyt karva on alkanut kasvaa kohtaan. Tämä kaikki siitäkin huolimatta että tämä kokeilunhaluinen ihmispolo on ruokkinut sitä kaikkien ohjeiden vastaisesti. Eli on tarjottu teollista ja erilaisia lihoja siinä missä muillekin kissoille - mitään oireita ei ole ihossa havaittavissa.

Tämän ihmispolon on siis hyvin vaikea uskoa, että kyseessä olisi allergia. Altistus allergiaa aiheuttavalle ruoka-aineelle kyllä taitaa yleensä aiheuttaa oireita lähes välittömästi. Ja kyllä Tuittu nyt on syönyt samoja ruokia mitä ennen tuota dieettiä, missä tarjottiin vain yhtä ainoaa lihaa (ja siitäkin huolimatta oireita oli).

No katsotaan mitä lääkäri sanoo torstaina kun vien täysin "terveen" kissan tutkittavaksi. Tuskinpa vakuutuskaan korvaa testejä tuossa tapauksessa? Tekisi mieli perua aika ja odotella joitakin viikkoja, tuleeko oireita myöhemmin uudestaan. Olen todella hämilläni - kerrankin suorastaan mykistynyt!

Toinen ihmetyksen aihe on Alisa. Neiti superhyperhimojuoksija päätti aloittaa siveellisen elämän syksyn kunniaksi ja nyt on 8. viikko alkamassa edellisestä juoksusta. Ehkä tarkoitus on odottaa kollin kypsymistä? Voivoi..

Tälle vuodelle siis ei todellakaan niitä petuja ehditty saamaan - astutettaessa ylihuomisesta eteenpäin, laskettu aika (66 vrk mukaan) menee ensi vuoden puolelle. Turha varmaan edes toivoa että saatais pentuja ennen ensi kesää? Sekin voi pian lipua ohi huomaamatta :D Miten nämä eläimet osaakin olla niin arvaamattomia!

5 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Oho, jopas kissablogimaailmassa on tapahtunut ihmeparantumisia, toisaalla sai kissa näkönsä takaisin. Toivotaan, että oireet nyt pysyvät poissa. :)

Kunpa Alisa pistäisi ne jalat pois rististä, täällä ainakin annetaan uhrilahjoja Bastetille, että pentusia tulisi kuitenkin jossain vaiheessa. ;)

Tinittin kirjoitti...

Oho, no näön takaisin saaminen on jo aika iso juttu!

Kyllä tässä yritetään kaikkea mahdollista että juoksu pian tulisi - yleensä se tosin tulee vasta sitten kun kaikki toivo on menetetty ja mieluusti vielä niin että pennut syntyvät juuri sellaiseen aikaan mikä on meille ihmisille mahdollisimman epäsopiva :D

maarit kirjoitti...

Toivottavasti Tuittu olisikin tehnyt ihmeparantumisen! Olisihan se hurjan paljon helpompaa kaikkien teidän kannalta. Ja Alisalle pissapaakku joltain isolta kollipojalta haisteltavaksi niin eiköhän ala taas juoksut kutkutella! ;)

Tinittin kirjoitti...

No itseasiassa täällä kuuluu jo sellaista jodlailua, että olen toiveikkaana.. Mutta enpä nyt vielä puhu ohi suuni, katsotaan tilannetta huomenna :-)

Orifame Senja kirjoitti...

Orifame blogissa odottaa palkinto! Käy noutamassa (: