lauantai 13. syyskuuta 2008

Tuittu

Tässäpä muutamia kuvia Tuitusta uuden bestiksensä viekussa :) Ilmiömäistä miten hyvät kaverit näistä hönteistä on viikossa tullut, Riksi on vähän ihastunut! Vetävät semmosia ralleja että heikompia hirvittää, nukkuvat vieretysten - myös Mao saa osallistua, mutta sitä ei nuo riekkumiset kauheasti kiinnosta. Voisin siis hyvinkin uskoa että Tuittu sopeutuu minne vain ja toivon että uudessa kodissa on myös tarjolla kissakaveri.

Tuittu on luonteeltaan todella mukava kissa. Ainoa ongelma Tuitun kanssa tuntuu olevan sen loputon ruokahalu. Olemme joutuneet ruokkimaan sitä omassa huoneessa, että muutkin kissat saavat jotain syötyä :) Mutta viikossa tahti on hieman helpottanut, eikä Tuittu hotki enää niin hirveästi.

Alettiin myös pienentää kortisoni-annosta, jota sillä on ihon kutinaan mennyt melko isollakin annostuksella. Saa nähdä miten hyvin tämä kokeilu onnistuu, jospa kortisonista päästään lopulta eroon.

Kuvat on otettu kännykällä. Luvassa on myöhemmin myös parempia kuvia "oikealla" kameralla, jahka ehdin ottaa.. Jospa tuo Tuitun hieno hopea tulisi niissä esiin paremmin. Nyt se näyttää vähän turhan rufistiselle :D

Ei kommentteja: