torstai 11. syyskuuta 2008

Seinäjojella käyty

Olihan se taas reissu. En kovin montaa tuntia malttanut nukkua ennen lähtöä, matkalla ehkä tunnin. Jännitän aina tuota reittiä kun kerran satuttiin hirvikolaripaikalle samaisen reitin varrella. Oltiin tuntia aikaisemmin perillä mitä kännykkään asennettu tomtom kertoi. Siihen ei siis ole luottamista jatkossa.

Aamulla käytiin Riksin kanssa siitoshyväksynnässä nuoren iän ja kotona olevan naarastarjonnan takia. Jos nyt vaikka niin hyvin kävisi että poika alkaisi ymmärtää naisten päälle ja pääsisi edes toisen astumaan 8) Avoimeen luokkaan mennään vasta ensi vuonna. Siitoshyväksyntä tuli ja nyt vaan ootellaan kehittymistä pikkuipanasta kolliksi! Joskaan mitään kuseskeluja ei tarvis opetella.

Rambo (Feanorian Burning Flames) kävi myös värintarkistuksessa näin kypsemmällä iällä ja siitä tehtiin OSH e (24). Tätä muutosta yritimme jo nuorena Jyväskylässä, mutta silloin Ramboa ei kuulema heikommin näkyvien täplien takia kannattanut täplikkäänä näyttelyttää. Eräs toinen nuori muutettiin täpläiseksi silloin, mitä kyllä vähän ihmettelin. Nyt kun nähtiin tämä samainen nuori tuolla, niin Rambon täplät olivat mielestäni paljon voimakkaammat. Solidihan Rambo on dna-testin mukaan, mutta kyllä nuilla cremeillä täpläisillä aina näkyy kuvio niin voimakkaasti, ettei niitä solidina kannata näyttelyttää. Aloin jo miettiä että jos myisin vastedes kaikki solidit cremetäpläiset lemmikeiksi, omistajilla kun tulee niiden kanssa niin paljon säätämistä. Tai pitäisikö ne vaan suoraa rekata cremetäplikkääksi? Tiketit on siinä mielessä helmpompia että cremestä se ticking ei "paista" niin selvästi läpi. Joskin Maon kanssa oli nuorena samaa ongelmaa aina, nyt kun se väri on tasoittunut ei siitä kukaan sano mitään.

Mukanani oli myös Ozzy, joka lähti tapaamaan viimeistä morsianta näyttelyn jälkeen. Sunnuntaina se jo palasi takaisin, kun sai hommat yön aikana hoidettua :D Sunnuntaina Sanna toi näyttelyyn Ozzyn ihania pentuja. Päivän päätteeksi Ozzyn lapsi Pekka-Kaisa (jonka omistaa Heli ja Jukka Aaltonen) oli kategorian paras pentu!

Viikonloppuna oli tosi kivaa, vaikka nelosia olikin todella vähän. Riksi sai EX1:t molempina päivinä, mutta tuomarin mielestä kehno silmien väri ei sunnuntaina riittänyt edes pääsyyn tp-valintaan. Launtaina vastassa oli Jalkasen Pian SW'08, joka oli meitä kaikkia muita nuoria huomattavasti tasokkaampi :) Luonteestaan Riksi sai taas superkehut, ylpee saa olla tuosta kehrulista!

Nyt varmaan sitten pidempi näyttelytauko kehiin, koitetaan saada pentuja talveksi :) Mietin kyllä jotakin loppuvuoden näyttelyä, mutten vielä tiedä mihin lähettäs.

Meinasin kokonaan unohtaa! Tuittu tuli lauantaina Seinäjoelle ja viettivät Riksin kanssa yön hotellissa sulassa sovussa. Täällä meillä tutustelu ensin poikiin vaikutti lupaavalle ja toisena päivänään meillä Tuittu oli itse aukassut oven niin, että koko jengi oli täällä yhdessä. Eli tosi hyvin menee, joskin oma koti Tuitulle on etsinnässä. Se on todella ihana kissa!

Ei kommentteja: