lauantai 28. kesäkuuta 2008

Kohta reissuun

Onnistuin poistamaan edellisen viestin, vaikka piti vain muokata sieltä kirjoitusvirhe :/ Tekniikka hallussa :P

Aamuksi ajellaan Siilinjärvelle näyttelyyn. Oon nukkunut eilen puoli päivää, joten nukkumisesta ei tullut tänä yönä yhtään mitään. Ehkä sitten autossa.. Kyllä sitä tietty sinnikkäästi aina yhden päivän jaksaa näyttelyssä 8) Kahvin tai energiajuoman voimalla! Huomenna sen taas näkee, että kyllähän kannatti!

Mauno-pappa (virallisesti jo isoisoisä) pääsee taas näyttelemään itseään ja huutamaan kurkku suorana kimeitä joutsen-joikuja. Riksi on myös mukana, jännittää hirveästi miten pienen porkkanapään kanssa tällä kertaa menee. Pojat valmistautuivat näyttelyyn saunomalla, lötköjä itämaisia ( + kotikissa) oli sauna täynnä! Samoin hormoonihirmut Lempo ja Ozzy lähtevät mukaan metsästämään herkkusientä. Saa nähdä lentääkö pojilla pissi näyttelyssä yhtä ilolla kun kotosalla..

Meiltä lähtee siis melkoinen kollikööri, em. lisäksi otetaan mukaan yksi hurmaava burmakolli, jonka kyyditseminen alkaa olla tapa :-)

Mun tekis hirveesti mieli lähtee Tallinnaan joskus näyttelyyn, kun en oo koskaan ollut. Meille nuo ruotsin näyttelyt on tutumpia, mutta en jostain syystä ole niistä nyt kovin innostuut. Olis vaan kiva saada joku mukava porukka kasaan Talliinaan. Ehkä joskus ensi kesänä?

1 kommentti:

saila kirjoitti...

Harmi että juuri se edellinen postauksesi hävisi bittiavaruuteen... se kuvaus Riksin luonteesta oli niin ihana :)

ONNITTELUT Lempolle hienosta tuloksesta Siilinjärvellä! Onnea matkaan sitten kotinäyttelyyn Kempeleeseen (ja hiusgeelipurkki mukaan ;D )!