lauantai 28. kesäkuuta 2008

Hassu näyttelypäivä

Lempo ja Ozzy valmituivat Championeiksi. Mao sai kooämmänsä, Riksi eks ykösensä. Riksi esitteli komeaa pörrö-lookkia arvostelussa. Ei siis ollut mitenkään äkäinen, vaan hyvin hyvin onnellinen. Kehräsi ja leipoi, sai tuomariltakin pusuja. Toinen oli niin innoissaan, ettei muistanut pitää karvojaan ojennuksessa. Niskasta lähtien kaikki karvat ihan pörrössä ja häntä oli tuomarin sanojen mukaan "pieni joulukuusi =)" *silmienpyörittel*. Turkki: "Pentu-turkki - "onnellinen" ". Kissallani on onnellinen turkki, hauskaa:)) Yleisvaikutelma: "Onnellinen pikkumies <3" Varsin tyytyväinen olen poikaan, etekin tuohon luonteeseen! Harvoin pennut ovat noin pelottomia ja reippaita näyttelyissä. Riksi on ihan huippu tyyppi! Tällä kertaa paneelipaikan tosin sai kaunis simskupoika :)

Sitten oli se omituisin osa päivää - urosten tp-valinnat Kneifelilla. Sen mielestä Lempo oli neljästä uroksesta paras ja en olisi voinut enempää olla eri mieltä :D Mielestäni Lempolla on toki omat hyvät puolensa (ehkä enempikin kasvatusta ajatellen) mutta näin näyttelymaailmassa mitään menestystä en sille ole koskaan "lupaillut". Voitti siis veljensä Ozzyn sekä kaksi Sultsinan kollipoikaa. Enpä ole koskaan nauranut tuomarin valinnalle, mutta tänään vähän piti :D Ei ollut mikään yllätys että balineesi voitti Lempon paneelissa :-) Vähän kait meidän iskä oli tohkeissaan kun saatiin viesti kotiin, että Lempo on paneelikissa! Se on aina sanonut Lempon vielä joskus näyttävän :')

Mao oli myös tp ja lopulta kpk uros, paneelissa kisali Mollin kanssa. Taas tuli leimakortti täyteen, joten eiköhän Isrokiin taas suunnisteta loppuvuodesta.

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Voi toista onnellisen turkin kanssa :-*

Ja onnittelut vielä myös Maolle KP-tuloksesta!!

Hanne kirjoitti...

Lempohan on just hieno! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Lempolle XD se on persoonalolisen näköinen! (ja muille menestyneille!)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se Lempo on komea mies! Paljon onnea Lempolle ja Maolle. Kuin myös tietenkin varmaankin maailman ainoasta "onnellisesta turkista"!