torstai 27. maaliskuuta 2008

Tutkimusmatkailijan mukana..

Takana taas yks eläinlääkärikeikka, tällä kertaa onneksi ihan perusjuttuja, eikä mitään ikävää. Käytiin rokotuksilla Geen kanssa, kun sille ei viimeksi tulehduksen takia pistetty sitä.

Aikatauluongelman takia käytiin erillä lääkäriasemalla kuin normaalisti. Gee oli aivan villinä uudesta paikasta. Hirveä kehrääminen ja kiehnääminen sylissä. Sydänäänistäkään ei saanut mitään selvää, moottori kävi koko ajan.

Tuntuu suorastaan eläinrääkkäykseltä viedä se paikkaan, missä sitä ei voi päästää irti. Se on varsin ehtivä ja tehokas tyttö.. Sen yhden sekunnin aikana, kun päästin otteeni irti, se syöksyi hyllyn alle, josta sitä jokunen tovi maaniteltiin pois. Välillä kuului innokas kysyvä 'mäyy?' sieltä jostakin hyllyn uumenista. On ihan järjetöntä pitää eläinlääkärissä tommosia ansoja. Samoin en tajua niitä vähän ihmisen pään yläpuolella olevia kaappien päällystöjä. Eikö niitä voi tukkia kattoon asti? Sinne kissa hyppää ihan hyvin lattialta. Tai ainakin Gee.. Muistan kun se eräälläkin astutusreissulla oli hyppinyt takan päälle ja sieltä valkoiselle sohvalle pölytassuillaan, hups :D

Ei kommentteja: