sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Espoon neitejä

Käväsin tossa semmosen sissimatkan Helsingissä (ja Espoossa). Lähdin la-aamuna Oulusta klo 7 lennolla Helsinkiin. Heräsin klo 5.. Anne (Alisan ja Vilman omistaja) haki mut lentokentältä ja pääsin Espooseen kattoon Vilmaa ja Alisaa, tietty myös koiria.

Tytöt oli kasvaneet kovasti, Vilma oli kasvattanut myös vähän keskivartaloaan steriloinnin jälkeen :)) Harmi etten saanut kameraa mukaan, mutta sain kameralla napattua kuvat molemmista. Olin kyllä tyytyväinen neiteihin. Etenkin Vilma oli muuttunut vain parempaan suuntaan, profiili oli suora ja sillä oli semmonen kivan pitkä naama. Mainio leuka! Alisassa täydentyy hyvin ne puutteet mitä Geellä on heikkoina, kollivalinta osui Fidelion kohdalla oikeaan :) Alisan profiili on nätti, silmät on vinot ja vihreät (kuvissa kyllä molemmilla on ihan kellertävät, ehkä kännykän kamera ei osannut vangita oikeaa väriä, uskallan väittää että ne on luonnossa paljon vihreämmät). Alisa oli myös elegantti ja todella pitkäkroppainen. En ole vielä kysellyt kollia Alisalle, mutta pari ehdokasta on kiikarissa. Innolla odotan Alisalle jälkikasvua, etenkin jos jää Geen ainoaksi linjaa jatkavaksi tyttäreksi.

No tässä ne luvatut kuvat:

Tyttöjen ihastelun jälkeen Anne nakkas mut SRK:n liittokokoukseen ja siellä vierähti jokunen tunti. Kokous alkoi klo 11 ja loppui joskus 16:30? Olin niin väsynyt etten muista tarkkaan. Seuraava juna lähti Ouluun 18:30, joten Pia kutsui mut sen luokse katsomaan abyja :) Abyt jaksaa aina ihmetyttää kun ne on niin mykkiä :) Ulkomuoto on lähellä itämaista, mutta se ääni puuttuu. Vilkkaus ja ainakin seurallisuus on kyllä jotakuinkin samaa luokkaa. Abyjen jälkeen rautatieasemalle ja pääsin kävelemään suoraan junaan.

Kiitokset Annelle ja Pialle kuskailusta ja seurasta. Annelle erityiskiitos ihanista unipusseista, ne toimi junassa hyvänä tyynynä :)) Kissatkin otti ne hyvin vastaan (alempana kuva).

Sissimatka loppui joskus 01:00 kun avasin kotioven. Otin pikasuihkun ja kaaduin sänkyyn. Mao ja Gee kömpi heti kainaloon. Kelloja siirrettiin yöllä tunnilla eteenpäin ja nukuin sunnuntaina ainakin 12:30 asti..


Gee testaa unipusseja, Nökökin testas, muttei se tajunnut ettei pussin toisesta päästä voi tulla läpi.. Harmi kun en saanut kuvia. Se yritti väkisin tunkea kankaasta läpi ja olis varmaan pian tullutkin, ellen ois estänyt.

Ei kommentteja: