lauantai 15. maaliskuuta 2008

Saunakuvia

Muutto sujui mainiosti ja kissat ovat varsin hyvin sopeutuneet uuteen paikkaan. Nökö oli heti kovin innoissaan isoista ikkunoista, se kun tykkää tähyillä ulos. Gee ja Mao juoksentelivat ympäri asuntoa aivan haltioissaan. Täällä on paljon avarampaa, eikä nyt tällä hetkellä ainakaan mitään suljettuja ovia.. Lattiat on paljon liukkaamat kuin entisessä kodissa ja matot on koko ajan aivan rullalla. Neela on ainoa joka alussa vähän vetäytyi omiin oloihinsa, mutta se varmasti osittain johtuu Geen läsnäolosta. Neela nukkui eilen suurimman osan päivästä muuttolaatikossa vaatehuoneessa :-) Mitään isompia riitoja ei neitien välillä nyt kuitenkaan vielä ole havaittu, mutta saa nähdä miten jatkossa..

Saunominen oli lämpimässä viihtyvien itskujen mielestä kivaa, mutta Nökö ei kertaakaan noussut lauteille. Onhan sillä tuota turkkia ainakin kolmin verroin itämaiseen nähden. Vähän kyllä hirvitti Maon ja Geen saunatouhut, ne kun ei ole koskaan aiemmin käyneet. Löylyihin ei niitä huolittu, mutta ennen ja jälkeen saivat nauttia lämmöstä. Mao ainakin älysi, että nestetankkaus on tarpeen ja kävi saunomisen jälkeen juomassa paljon vettä :)

Eli uusi asunto on otettu hyvillä mielin vastaan, ainakin omistaja on tyytyväinen 8)

Olen tässä koittanut katsella onko Gee tiine, mutta en ole osannut päättää. Välillä tuntuu että nisät punoittaa ja välillä ne on ihan vaaleat :o Paino on kyllä noussut ja maha on pullero, mutta eihän se tässä vaiheessa kerro vielä mitään. Saa nähdä joudunko taas pettymään, kun torstaina mennään ultraan.. :'( *etukäteispettymis*

EDIT: Höh kuvat meinas unohtua! Eli alla on joukko innokkaita saunojia. Gee oli lämmöstä eniten mielissään, näkee asennosta :)
Ei kommentteja: