perjantai 7. maaliskuuta 2008

Allergiaa.. ?

Noniin kirjotetaas nyt tännekin jokunen rivi tuosta Tuitusta. Eilen jo vähän hätäisenä päivitin nettisivuille, että Tuitun allergia-epäily varmistui. Vaikka oikeastaan itse olen vaan enempi sekaisin :o

Eläinlääkäriltä kyseltäessä hän kyllä edelleen oli sitä mieltä, että oireiden taustalla melko varmasti on allergia. En sitten tiedä kuinka luotettavana voi yhden verikokeen tulosta pitää? Pitäisikö konsultoida toista lääkäriä? Allergiatestit on kuulema hyvä tehdä n. vuoden ikäiselle kissalle.

Tuitun tilanteessa on tosi hankalaa vain odotella ja katsella. En ole niin uhkarohkea että astuttaisin sitä kaikesta huolimatta. Sanoinkin Lauralle, että tähän pitää ensin saada selvyys :) Neiti on sen verran kova juoksemaan ja nyt on tullut kiimaoireita pillereidenkin läpi, että mielestäni parempi on se leikkauttaa. Olen varmasti sanonut jo monesti että en todellakaan mielellään syötä pillereitä naarailleni, en varsinkaan sellaiselle naaraalle joka juoksee usein. Pahimmassa tapauksessa pillerit vain pahentavat kohtutulehdusriskiä jos ne eivät riitä pitämään juoksuja kurissa.

Enkai nyt "taas" luovuta liian helpolla? :P

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Et minusta! Olen yhä sitä mieltä, että jalostukseen menevistä elukoista ei voi olla turhan tarkka!!