maanantai 8. lokakuuta 2007

Svenssonlandiasta kotiuduttu

Ruotsissa käytiin ja mun epäilyt todella pienestä neloskategorian kissamäärästä oli aivan totta. En kyllä uskonut että sentään NIIN vähän kun vaan 5 nelosta! Järkkyä. Ei ollu kisaa sitte lainkaa, Mao oli ainaki luettelon mukaan ainoa kastraatti. Kaks naarasta ja kaks nuorta oli paikalla meiän lisäksi.

Näyttely oli kiva, tosi moni osas Suomea ja tuli jutteleen Suomeksi. Ihan kivaa kun en Ruotsia hirveesti osaa, tai ehkä kirjottaminen jotenkin onnistuu (sanakirja kourassa) mutta kun pitäs puhua niin menee ihan pasmat sekasin.. Siinä puhutaan sitten Suomea, Ruotsia ja Englantia sekasin. Varmaan myös vähän siansaksaa. Ainakin ravintolassa tuli puhuttua tarjoilijalle niin huonoa ruotsia ja mitälie että lopulta se pyysi näyttämään ruokalistasta mitä otetaan..

Shoppailin pennuille leluja, häkkivessan ja yhen pesän jotka sopii hyvin meidän uuteen sturdiin (tehtiin kimppatilaus jenkeistä - tuli paaaaljo halvemmaksi ku välikäsien kautta ostettuna!).

Viiden aikaan aamuyöllä lähettiin Oulusta ajamaan ja oltiin Ruotsissa perillä vähän ennen 8 (suomen aikaan 9). Kotiin päästiin lähtemään klo 18 (Suomen aikaa) ja matkassa meni jopa yli neljä tuntia. Oli niin kauhee sumu siinä Bodenin ja Haaparannan välissä että ei kovin lujaa uskaltanu edetä.

Lemposta lupasin viime kirjotuksessa kirjotella lisää. Joskus sitä vaan niin ihastuu johonkin pentuun, että ei tiiä mitä tekis. Mietin että pidän sen ihan täällä kotona, vaikka ei sille varsinaisesti mitään kasvatuksen kannalta järkevää käyttöäkään olisi. Jotenkin sitten vaan kävi niin että mun vanhemmat hurmaantui itämaisista ja päättivät että heidän kodissa olisi yksi Lempon mentävä aukko. Lupasin kaveriksi sille toisen pojan, jota on tarkoitus sitten pitää kollina (olinko vähän ovela!). Mutta vielä ei ole siis tarkemmin tiedossa milloin ja mistä tuollainen poika saapuu. Katsotaan nyt. Toivottavasti kuitenkin piakoin niin ei Lemmon tarvi kauaa yksin asustella.

Eli siis oma kissamääräni on nyt jämähtänyt tähän neljään ja ehkä niin on hyvä. Mikäs kiire tässä kun innokkaita sijotuskoteja on tiedossa ja asuvat vielä suht. lähellä meitä.

Ei kommentteja: