tiistai 2. lokakuuta 2007

Lokakuun ekat kuulumiset

.. eikä vieläkään kuvia 8) miten sitä voikin olla muka niin saamaton. . Ymmärtänette kuitenkin että 7 pennun lauma ei ole mikään helpoin kuvattava ja tottakai haluan päivittää kaikista pennuista kuvat samaan aikaan. Joistakin on jo kuvat arkistossa odottamassa julkaisua. Tytöt tuntuu olevan vaikeimmat kuvattavat. Pojat puolestaan poseeraa niin innoissaan kameralle että linssikin on joskus ihan nuoltu.

Geen kestojuoksu näyttää helpottaneen, tosin välillä on vaikea erottaa huuteleeko se kiimaa vai muuten vaan - se kun on viimeiset 4 viikkoa huutanut yhteen menoon. Toivotaan että tilanne nyt helpottaa ja seuraava juoksu ei kuitenkaan ihan heti ala!

Saattaa olla että pääsen marraskuussa näyttelyyn Geen kanssa, mutta se nyt vielä riippuu vähän kuljetuksista ja sen sellaisista. Suunnitelmissa oli kyllä lähteä tapaamaan Akin kummipoikaa lappiin, mutta kyllähän nyt kissanäyttelyt aina voiton vie x)

Krisse varasi Göranillekin sen mainitsemani ajan sydänultraan Tampereelle. Omistamiani kissoja ei ole aiemmin tutkittu, joten jännittää kovasti millainen tulos saadaan. Kenties me alamme jatkossa ultraamaan kaikkien kasvatuskissojemme sydämet. Tutkiahan voi kyllä vaikka mitä, tutkimisten hyödyllisyydestä taas voidaan olla montaa mieltä :) Itse en näe tarpeelliseksi tutkia kissoiltani kaikkea mahdollista, mikä tuntuu etenkin tuolla maailmalla olevan melko suosittua. Sydänultrasta saattaa sentään olla jotakin hyötyä, vaikka eihän sekään kerro kuin sydämen testihetken tilanteen.

Lauantaina mennään Ruotsiin näyttelyyn Maon kanssa, ihan on melkeen meinannu harmittaa kun tehdään vaan päivän reissu. Viime vuonna oltiin niin kivassa hotellissa Luleåssa että sinne melkeen haluaisi joskus uuestaan. Muutenkin olen pitänyt nuista Pohjois-Ruotsin näyttelyistä. Ne on jopa pienempiä kun Porokin näyttelyt ja aina samat kissat ja kasvattajat paikalla :))

Tämäkin Bodenin näyttely on 160 kissan mininäyttely, täytyy myöntää että koskaan en ole ollut noin pienessä! Saa nähdä montako itämaista on paikalla, tuskin tulee olemaan mitkään hurjat kisailut. Mutta onhan se varmasti erilainen kokemus.

Tärkein meinas unohtua - Lempo-poika taitaa muuttaa mun vanhemmille asumaan :-) Lisää tästä ensi merkinnässä..

Tintti

Ei kommentteja: