perjantai 23. maaliskuuta 2012

Juoma-automaatti ihastutti kissat

Hankin kissoille joululahjaksi Zooplussalta Hagen Cat it - vesiautomaatin, katso linkki Zooplussan sivulle. Nyt tuo kyseinen malli näyttäis olevan alennuksessakin ;)

Valmistajan sivuilta löytyy myös esittelyvideo. Ja alle nappasin kuvan Hagenin sivuilta:Ajattelin kissojen pitävän aktiivihiilisuodattimen filtteröimästä puhtaasta vedestä ja varsinkin Ukko ja Nökö on aina tykänneet juoksevasta vedestä. Eipä ole ollu turha värkki: kissat on alkaneet juomaan paljon enemmän ja kahden litran laitteeseen saa olla jatkuvasti lisäämässä vettä.

Laite on myös todella hiljainen ja aika helppo huoltaa. Kerran viikossa pestään koko roska ja tietty vaihdetaan vesi kokonaan. Suodatin pitää vaihtaa muutaman viikon välein ja pumpunkin pesen joka viikko. Vettä ainakin meillä pitää lisätä joka päivä, mutta se nyt on ihan pala kakkua vaan, kannulla hurautan viileää vettä pömpeliin.

Filttereitä myydään kolmen pakkauksissa, saa Zooplussalta. Alla valmistajan sivulta otettu kuva filttereistä:Voin lämpimästi suositella :) Eikä tämä ollut maksettu mainos, vaan tarkan raadin hyvä kokemus, jonka halusin jakaa!

Olen myös miettinyt keraamista tai metallista automaattia, koska muovi on aina muovia, enkä käytä kissojen ruoka-astoinakaan ollenkaan muovia. Kun menestys oli näin hyvä, voisin ehkä harkita tällaisen Pioneer Pet:n Raindrop drinking fountainin hankkimista, löytyy keraamisena ja metallisena (mua miellyttäänuo keraamiset enemmän). Zooplussalta löytyy tuota metallista ja hinta on jo useamman kympin..1 kommentti:

Marika sekä Elli ja Konsta kirjoitti...

Nonni. Nyt se on tilattu. Kiitos vinkistä siis ;) Kauan olen tuota kans harkinnut ja nyt kun sai näin hyvät suositukset niin pistin tilaukseen. Mies kyllä kysyi "mihin sä sen nyt sitten aipt laittaa...". Aika näyttäköön :) Mutta jos meidän kaksikko ei tuosta innostukaan niin pian on kaupan samalainen automaatti suodattimineen :D