tiistai 31. toukokuuta 2011

Elena etsii vielä omaa kotiaKuvissa Elena on 12 viikkoa ja kotisivuilla: http://feanorian.kapsi.fi/pennut.html ja tuolla aiemmassa viestissä lisätietoja :) Veikeä neiti, kuten kuvista näkyy :))

Kesä on tullut taas vauhdilla. Uutta kissatarhaa on testattu ahkerasti, lähinnä tosin Nökön ja Riksin toimesta. En mielellään päästä itämaisia ulos kun lämpiminä päivinä, mutta Riksin huuto on sitä luokkaa että parempi on ollut päästää aina kun haluaa.. Sateellakin käyvät kököttämässä jonkun tason alla tai sitten kököttävät verkkotunnelissa, joka vie häkkiin ja on pääosin katetulla terassilla. Eipä Riksiä tunnu haittaavan vaikka on vähän vilpoisampaakin. Se käy ulkona joka päivä Nökön kanssa, mutta kyllä Nökö selvästi vähän paremmin sietää viileää.
Tunneli on mallia "norsukin mahtuu" :D Huomaa Nökön ja Loten valtava 7kg painoero :) Lotte näyttää vaan enemmän pennulle.

Lotte muuten steriloitiin viikko sitten. Tätä päätöstä pähkäilin pitkään, mutta uskon kyllä tehneeni aivan oikean ratkaisun. Lotte on niin pieni ja ehkäpä sen puolen vuoden kiimataukokin kertoo jotain.. Käytän mielummin hieman kookkaampia naaraita kasvatukseen minimoidakseni mahdolliset synnytysvaikeudet. Varmasti Lottekin olisi ollut hyvä ja huolehtiva emo, mutta kaksi keisarinleikkausta Loten emon ja siskon kanssa olivat minulle tarpeeksi. Onneksi Tyyne synnytti luomusti ja näyttävät nämä Tyynenkin tytöt olevan oikein mukavan kokoisia!

Olen ilmottanut pari kissaa ISROKin näyttelyyn, mutta koska kesälomasuunnitelmani menivät uuden työn takia vähän mönkään niin en nyt vielä tiedä pääsenkö näyttelyyn. Katsellaan.. Ehkäpä Aki suostuu lähtemään ilman mua, heheh :D

2 kommenttia:

saila kirjoitti...

Riksuli ulkoili jo pentuna niin se on karaistunu XD

Kyl teillä on hieno tarha. Meiän pitäis saaha pykättyä kans häkki pystyyn, mut mietin, että jos sen sais laitettua sillai, että ovesta olis kulku ja ite olis terassilla kans siellä sisällä. Sit vois pitää kesällä ovea auki. Häkkiä vois jatkaa sit vähän matkaa terassin ulkopuolelle. Meillä on aika samanlainen piha -ehkä hiukan leveämpi- ja tuuletusikkunakin olis kyl samassa kohtaa, että kävis kyllä noinkin. Onko teillä aidattu sivut kokonaan? Tarttiko kysyä taloyhtiöltä mielipidettä häkin pystytykseen?

Meillä on verkot oottamassa kasassa yhen tutun ulkorakennuksessa, mutta puuosat täytyy ehkä tehdä ainakin osittain uudet ja kaikki maalata uudestaan. Se kun oli siellä maalla niin ei ollu niin tarkkaa :P En ees muista kokoa enää, oisko ollu 4x4m.

Tintti kirjoitti...

Taloyhtiön kokouksessa Aki esitti asian ja kaikille se oli ok, joten häkki oli pystyssä seuraavalla viikolla :D

Minä halusin tommosen häkin mikä on irtaallaan terassista koska en halua ite olla häkissä sillon kun oon pihalla. Tuo tunneli on tosi hyvä. Toisesta naapurista ei häkkiä edes näy, kun häkin kohdalla on varasto ja vaan loppupiha näkyy naapuriin. Tuossa häkin vieressä olevaan naapuriin häkkiä näkyy jonkun verran ja tuommonen korkea aidotus loppuu heti häkin jälleen. Sitten alkaa semmonen polven korkunen aita.

En tiiä pitääkö koittaa naamioida häkin tuotakin päätä vähän ettei kissat kauheesti kyttäile naapuriin. Sielläkin on kissa joka ulkoilee valjaissa ja on nyt monesti ollut nokatusten jonkun meidän kissan kanssa häkin toisella puolella..