lauantai 26. helmikuuta 2011

65 vuorokautta

Odotusta alkaa olla n. 65 vuorokautta takana. Tarkkaa astutuspäivää emme tiedä, joten olemme arvailleet että astumiset ovat tapahtuneet jouluaaton ja joulupäivän aikana, kun kissat ovat olleet keskenään.

Minä siirryin eilen vanhemmilleni asumaan siihen asti että pennut syntyvät. Töissä olen nyt vielä huomenna sunnuntaina iltaan asti ja sitten pääsen kolmen päivän vapaalle pentuja odottamaan. Toivottavasti synnytys ajoittuu joko su-ma yölle tai sitten reippaasti siihen ensi viikon alkuun, että en itse ole töissä kun pennut syntyvät. Toisaalta aivan sama se sille, kunhan vain tulisivat luonnollista reittiä ja kaikki menisi hyvin. Hoppu ei siis ainakaan ole, kyllä ne tulevat sitten kun on sopiva aika :)

Tyyne on ollut ihan kun ei mitään synnytystä olis tulossakaan. Leikkii ja juoksee kun reikäpää. Eilen ja tänään haetutti hiirtä useaan otteeseen ja juoksi hiiren kanssa niin ettei meinannut talossa neliöt riittää. Mielestäni sillä on jo maito laskeutunut, joten pennut voivat tulla aivan hyvin koska vaan.

Jännää! Itse toivon punaisia ja cremejä poikia - meille tulee aina niin paljon tyttöjä :)

Ei kommentteja: