perjantai 13. elokuuta 2010

Kuvia kesältä 2010

Ensiksi kuvia Tyynestä ja uusista kavereistaan Lemposta ja Ozzysta ja lopuksi Nökön ulkoilua omalla pihalla :)

Tyynen kehitys on jatkunut mukavasti ja luonne on tietenkin aivan kamalan ihana :D Just eilen äiti kertoi puhelimessa kuinka se tiputtaa ja hajottaa kaiken hyllyjen päältä, hyppii ovien päälle ja äitin ollessa kotona on kuin pieni varjo joka seuraa joka paikkaan :) Puhelimeen kuulin koko ajan pientä "kää-kä-määä"-mölinää kun se juoksi äitini perässä..

Ulkotarhaa ei taidettu tänä kesänä saada aikaiseksi, kun koko loma meni remppaan ja muuttoon. Ja toivon itse ainakin että työt jatkuu, eikä tarvi jäädä "lomailemaan" :-) Yläkerran parveke olisi kuitenkin tarkoitus verkottaa nyt syksyllä, Nökö ainakin varmasti haluaa ulkoilla pitkälle syksyyn. Itämaiset tuskin ovat niin innoissaan :)


Loten kiimaa odotellaan ja tarkoitus olisi käydä ottamassa testit ensi viikolla, samalla kun Mao käy kontrollikäynnillä. Jospa neiti nyt juoksisi tässä syksyn aikana niin saadaan pentuja ennen joulua :-) Olen tosi innoissani tulevasta yhdistelmästä! Meistä oli paikallisessa sanomalehdessä juttua ja sen kautta sain monta kyselyä tulevista pennuista. Ja joku soitti ja kysyi kissan käytösongelmiinkin neuvoja, kun juttu käsitteli luovutusikää :D Ihanaa!


Viikonloppuna olisi tarkoitus vähän matkustella ja käydä samalla Vantaalla tapaamassa siellä asuvia kasvattejani Tiialla (Jeeraa, Kookosta) ja Annella (Vilmaa). Ne onkin nykyään ainoat pk-seudulla asuvat "meikäläiset", kun Neelasta ja Tuistusta tuli Tamperelaisia.

Ei kommentteja: