maanantai 31. toukokuuta 2010

Kohta on kesä!

Älytöntä että kuu vaihtuu ihan kohta kesäkuuksi.. Taas on kevät mennyt aivan hetkessä. Pennut ovat voineet hyvin, pientä silmien rähmintää oli tuossa 7-viikon iässä mutta se meni ohi aivan perus silmätipoilla parissa päivässä. Varmaan olisi loppunut ihan itsekseenkin. Eli mikään kovin paha pöpö tuskin oli kyseessä ;)

Ipanat kasvavat hienosti ja nyt 9,5 viikkoisena isoin pentu painaa jo reilut 1,3kg. Kasvu on ollut todella tasaista ja pennut ovat tosi kivan kokoisia.

Vapaana on vielä lilatabbytyttö Lilli. Toivottavasti suloiselle neidille löytyy oma kiva koti, pari kivaa kyselyä olen saanut, joten toivotaan että nyt tärppää :) Meillä on pentuja niin harvakseltaan että minulla ei ole mikään kiire tehdä päätöksiä :-) En usko että pennut jäävät ns. käsiin. Ja jos joku jäisikin vähän pidemmäksi aikaa niin ei se haittaa, parempi odotella hyvää kotia vaikka vähän pidempäänkin. Se on niin mukavaa että lopulta oikea koti osaa valita juuri meidät monien kasvattajien joukosta ja tuntee ihanan Lillukan omakseen :-)

Kävimme sunnuntaina pentuja katsomassa ja se parempi kamera jäi TAAS pois matkasta. Otin kuitenkin mun pokkarilla kuvia, mutta esim. simskutytöstä Dabriasta en saanut yhtäkään onnistunutta yksilökuvaa :( Ensi kerralla on pakko muistaa se kamera mukaan, harmittaa jos näistä pennuista ei nyt jää kunnollisia kuvia näiltä loppuajoilta..

Tässä siis näitä räpöstyksiä..


Feanorian Dance d'Amour (OSH c 22) "Lilli"


Feanorian Dance d'Amour (OSH c 22) "Lilli"


Feanorian Dose of Hope (SIA d 21) "Toivo"


Feanorian Dose of Hope (SIA d 21) "Toivo"


Feanorian Dreamscape (OSH j 22)


Feanorian Daydream Charm (OSH g 24) "Tyyne"


Feanorian Daydream Charm (OSH g 24) "Tyyne"


Tämä kuva ei todellakaan ole mikään mestarillinen otos, mutta Dabriakin näkyy :) Ylälauteella kurkkii Toivo, keskitasolla Feanorian Dabria (SIA c 21) ja alatasolla klassiset tytöt.


Ja tässä pitkät valot päällä keran äidin :P Kuvaan on alatasolle tullut siis lisäksi Tyyne ja Selma-emo.

Seuraavat viikot menee meillä rempan ja muuton merkeissä. Mitään suurta paniikkia en ole jaksanut kehittää, eiköhän kaikki suju ihan hyvin (onpas musta tullut oudon rento). Lisäksi pitäs tehdä vähän näyttelyhommia heinäkuun Oulun näyttelyä varten, mutta onneksi olen tänä vuonna ollut aika hyvä delegoimaan nuita POROKin tehtäviä. Jospa mulle ei tänä vuonna kasaantuisi kovin paljon hommaa. Uusi koti pitäisi saada kesäkuun loppuun mennessä valmiiksi ja tämä nykyinen tyhjäksi. Meille on tulossa myös näyttelyn ajaksi vieraita, joten sekin motivoi. Ei siis ole vapaa-ajan ongelmia tiedossa kesäkuussa.. :-)

Ei kommentteja: