perjantai 9. lokakuuta 2009

Uusi suunnitelma

Nyt taitaa olla jo ihan hyvä ajankohta julkistaa Selman tuleva sulho. Loten suunnitelmat saavat odottaa vielä julkistusta.. Toki astutusajankohtaa on vielä hankala sanoa, kun tytöllä on ollut vasta eka kiima ja ikääkin saa vielä hieman tulla lisää. Mutta tässä muutamien kuukausien sisään kuitenkin :)

Sulhoksi Selmalle on valittu Senian Aussituonti, Syana Hans Heysen eli tuttavallisemmin Hans. Hans on tällä hetkellä rekisteröitynä hopeaksi, mutta se ei mitä todennäköisemmin kuitenkaan ole hopea. Ongelma tuossa hopeudessa on se, ettei hopeaa saa yhdistää siamilaisen kanssa, joten odottelemme nyt kollin värinvaihdosta ennen kun astutusta voidaan pitää varmana. Todennäköisesti se ei kuitenkaan tule olemaan mikään ongelma, ellei sitten värintarkistukseen satu ihan sokeita tuomareita :-)

Tarkempaa tietoa tuosta suunnitelmasta voi katsella kotisivuilta. Tässä vielä Hansista pari kuvaa. Kuvat on ottanut Senia Falck.


1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Ihana kolli! Olen tuota itsekin kaukaa fanittanut. Toivottavasti värin vaihto onnistuu pian ja saatte kauniita tabbyvauvoja. <3