torstai 22. lokakuuta 2009

Kyllä meillä taas tapahtuu

En tainnutkaan vielä kirjoittaa siitä viime viikkoisesta vaatekomerojutusta? Gee oli vuorostaan päässyt vaatekomeroon (sitä lukkoa kun ei ole vieläkään näkynyt..) ja ei päässyt alas hyllyn päältä - tai niin minä ainakin luulin. Vaatekomeron lattia kun on niin täynnä tavaraa, että ei sieltä ole lattialle ainakaan turvallista hypätä. Yritin ensin itse kurotella hyllyn päälle, mutta eihän tällanen persjalkanen hobitti minnekään yllä. Sitten keksin että haen imurin suulakkeen ja hätyytän sitä sillä, josko se tulis siihen reunemmaksi, että saisin napattua sitä jalasta kiinni.. Kissa vaan perääntyi syvämmelle hyllyn nurkkaan.

Hetken kuluttua menin uudestaan ilman mitään välineitä, mutta Gee luuli varmaan imurin olevan taas tulossa ja säikähti niin paljon, että hyppäsi mun PÄÄN kautta lattialle. Voin kertoo, että ei tunnu kovin kivalta kun tommonen pullero kastraattilady käyttää päätä laskeutumistasona. Mulle tuli 4 isoa haavaa päähän.. Meidän vaatekomero on siis aika onnettomuusaltis paikka.

Maon tikit muuten saatiin pois jalasta, sillä on hassut rannut tuossa ranteessa. Saa nähdä kasvaako siihen karvat takaisin ennen ISROKia.
.

Ei kommentteja: