maanantai 3. elokuuta 2009

Muuttuvia suunnitelmia ym.

Noh eihän tämä meidän onni tälläkään kertaa ollut kohdillaan, kun ehdin jo uudesta tuonnista rehvastella. Eipä sillä, ei pojille nuita sijoituskotejakaan ole kovin helpolla yleensä löytynyt. Eli tällä hetkellä näyttää siltä että homma menee puihin ja mietitään sitten jotain muuta.

Tytöistä toiselle kosin komeaa itämaiskollia ja nyt näyttää siltä että voisi olla fiksumpaa astuttaa Selma ennen Lottea. Katsellaan milloin astutus tulee ajankohtaiseksi, kunhan kiimat alkavat. Loten suunnitelmien kanssa ei pidetä kiirettä.

Näyttelyissä ei meitä nyt syksyn aikana myöskään näe. Ehkä marras-joulukuussa käymme jossakin. Olin myös lähdössä Sveitsiin maailmannäyttelyyn, ilmeisesti mukaan olisi lähtenyt Mauno, mutta en pääsekään tuona ajankohtana lähtemään. Harmillista, mutta toisaalta ehkä matkustan mielummin myöhemmin talvella jonnekin muualle kuin kissanäyttelyyn :))

Tässäpä vielä Riksistä pari uudehkoa kuvaa, hassu pesänköttäjä.

Riksin toiset pennut muuten syntyvät pian toiseen kissalaan, jännitetään jo kovasti! Ja viimeisen morsiamen treffailua odotellaan myös, jospa se pian olisi ajankohtaista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

miksi ei:)