tiistai 14. heinäkuuta 2009

Uusia suunnitelmia ja Riksin pallukat

Riksin pallukoiden lähtölaskenta on nyt vihdoin alkanut. Lotte täytti viikko sitten 6kk ja pian varmaan aloittaa juoksut, toivon toki mahdollisimman myöhäistä aloitusajankohtaa, sillä neiti saisi hieman vielä kasvaa kokoa.. Riksin alustavasi sovituista astutuksista vasta yksi on toteutunut ja toivon kyllä että se ei jäisi ainoaksi. Tässä on odoteltu naaraiden kiimoja ja ulkomaisen kissan rekisteröintiä, joka on kyllä venynyt ulkomaisen yhdistyksen toimesta kohtuuttoman pitkäksi.

Senian piti käyttää Riksiä Viimalleen, mutta meidän molempien mielestä järkevämpää oli käyttää Senian omaa tuontikollia, jolla alkoi olla enemmän kollin vinkeitä kun Riksillä koskaan.

Ja sitten niihin uusiin suunnitelmiin. Olen tässä alkanut hieman miettimään meidän neitien tulevia sulhoja. Olen pikkuhiljaa myöntymässä sille vaihtoehdolle että toisimme ulkomailta kollin tyttöjä varten.. Tai ainakin toisen astutusta varten. Se näyttäisi meidän maantieteellisen sijainnin ja syksyn ja kevään elämäntilanteen kannalta olevin järkevin vaihtoehto. Sekä ehkä myös taloudellisesti kannattavampi vaihtoehto. En millään jaksaisi alkaa panikoida tyttöjen kuskaamista astutusreissuille satojen kilometrien päähän (ja nehän ajoittuvat AINA mahdollisimman huonoon aikaan). Tässä yritän nyt lähinnä sitä sanoa, että saatan etsiä kesän/syksyn aikana sopivaa sijoituskotia kollille :) Ehtoni tulevat olemaan hyvin reilut, joten mitään kusevaa ja mouruavaa kollia ei sijoituskodin todellakaan tarvitsisi kestää. Kodin sijainnin toivoisin olevan max. 300km Oulusta tai sitten matkustamisesta kiinnostunut sijoituskoti, jolla on mahdollisuus lähteä reissuun lyhyellä varoitusajalla :)) Yhteyttä saa ottaa mikäli kiinnostus heräsi.

Ei kommentteja: