sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kevättä

Ihanan keväinen vappusää saapui Ouluun ainakin parin päivän ajaksi. Niinpä me aloitettiin valjastelukausi poikien kanssa, kun oli niiiin lämmintä tuossa auringossa. Nökö tosin ei viihtynyt liian kuumassa :/

Kotona on ollu hiljaista Kookoksen ja Jeeran lähdettyä maailmalle. Vaikkakin Lotte on alkanut herättämään meidät kauhean aikaisin.. riehumalla ja mm. puremalla varpaista (meidän kissoista ei ole kukaan muu kuin Nökö tehnyt vastaavaa pentuna)..
Lotte on muutenkin ihan hirveä riiviö ja se kaipaa kamalasti huomiota. Näistä isoista ei oikein ole sille leikkikaveriksi, ovat muka niin laiskoja? Riksi taas on kiinnostunut Lotesta hieman epämiellyttävällä tavalla, joten isin seuraa ei kauheasti ole voitu sille sallia.

Kesällä olemme menossa vain pariin näyttelyyn, Siilinjärvelle ja Kempeleeseen. Ovat viikon välillä, mutta yksi pitkänmatkan näyttelyreissu riittää vuodessa, joten suositaan näitä lähellä olevia :P

Olen myös pikkuhiljaa alkanut miettimään sopivia kolleja meidän simskutytöille, puolikin vuotta vierähtää äkkiä, joten ei kai koskaan voi olla liian ajoissa?

Ei kommentteja: