perjantai 10. huhtikuuta 2009

Lähdön tunnelmaa

Viimeisiä yhteisiä kuvia. Tässä koolla neljä sukupolvea, sekä yksi sukuun hyväksytty hoitosetä-Nökö :) Mao ja Gee rrrrakastavat pikkuvauvoja ja kissakasoja. Alisa on valinnut oman rauhan tissillä roikkuvien lasten sijaan ja Nökö pitää koolia välimatkaa. Sillä tulee paksun taljansa kanssa varmaan kuuma nuissa läjissä..

Eilen oli meillä tunteikas päivä. Kaksi pentua vietiin omiin koteihinsa, mutta minulle ehkä se vaikein pala oli kuitenkin Alisan lähtö. Kyllä vajaassa vuodessa ehtii kiintyä melkoisesti kissaan, joka "vain" oli kylässä.

Osa blogia seuranneista varmaan muistaa kun Alisa palasi takaisin meille viime toukokuussa sijoituskodistaan. En nyt jaksa sen kummemmin selittää asiaa enää, mutta väliaikaisesta ratkaisusta kuitenkin oli kyse. Tänään Alisa muutti oman pentunsa kanssa omaan yhteiseen kotiinsa. Olen Kirsin perheelle todella kiitollinen, että tarjositte tytöille loistavan kodin.

Niinikään Frank vietiin Raaheen omaan kotiinsa ja kaverikseen se sai sininaamion siamilaiskastraatin. Oli huvittavaa katsoa kun ISO simskuherra säikkyi pientä pentua, kujerteli sille kuin naaraalle ja yritti välillä vähän niskaankin. Mitään sähinää tai murinaa ei kuitenkaan nähty tai kuultu! Frank oli hurjan reipas, alkoi heti tutkia uutta kotiaan ja keimaili olohuoneen matolla! Tosin perheen koiraa ei vielä tuossa vaiheessa oltu esitelty Frankille. Saa nähdä kuinka yhteiselo koirakaverin kanssa alkaa sujumaan :-)

Tänään on vuorossa Rikun luovutus ja Jeeran, Kookoksen ja Loten kanssa matkaamme parin viikon päästä Vantaalle. Samalla reissulla pojat jäävät Helsinkiin.

Ei kommentteja: