maanantai 16. maaliskuuta 2009

Lääkärissä käyty

Pentuja ei nyt heti alettu mitenkään voimallisesti lääkitsemään, katsotaan vielä yön yli ennen suurempia toimia. Kukaan ei tuntunut kuivuneeltakaan vielä. Toivotaan että keitetty broisku ja sei yhdessä maitohappobakteerien kanssa auttaisi. Aikuisista myös Gee on oksentanut joitakin kertoja.

Hirveä huoli on taas, vaikka pennut ei enää mitään pikkuruisia olekaan. Ja ihmetys että mitäs tämä nyt oikein on? Olen tosin kuullut toisestakin tapauksesta jossa pentue sairasti nuorempina masutautia ja sitten vielä ennen luovutusta toisen samanlaisen :o

Liekö nämä myös herkempiä kaikelle kun ovat syntyneet keisaroiden ja emokaan ei ole ollut ihan parhaassa kunnossa (kun oli sen haavan paranemisen kanssa ongelmia).

Kaikenkaikkiaan tämä on ollut aika raskas pentue hoitaa kun on ollut jos jonkinmoista. Ei sinänsä mitään vakavaa mutta näiden pienten sairastaminen on aina hirveän raskasta hoitajalle, oli se sitten miten "pientä" tahansa.

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Meillä ainakin työnnettiin jyväskylän näyttelyn jälkeen kaikille Promaxia massuun ettei kellekkään tulisi mitään ja kaikki välttyivät siltä. Stella oksensi muutaman kerran Tallinnan näyttelyn jälkeen mutta Promaxilla sekin meni ohi hetkessä!

maarit kirjoitti...

Niin ja siis toivottavasti se menee teilläkin nyt ohi pelkkänä säikäytyksenä! Ei tosiaan ole mukavaa kun pennut sairastavat!