torstai 26. helmikuuta 2009

Parantumisia

Kipeänä olleet pennutkin ovat vihdoin kunnossa. Kyllä neste teki ihmeitä, vaikka mm. Kookoksen kanssa mietin tiistai-iltana että pitääköhän sille vielä antaa nestehoitoa. Eilen se kuitenkin vihdoin alkoi syömään ihan hirveästi ja paino on noussut kohisten. Frankillakin tuli yhdessä päivässä 50g painoa lisää :)

Jeera on tällä hetkellä isoin, ne kun olivat Selman kanssa ainoat oireettomat. Hassua että isoin ja pienin välttyivät. Jeera painaa nyt 8 viikon iässä muutamaa grammaa vaille kilon. Muut ovat vajaasta 700 grammasta yli 800 grammaan. Sanomattakin on selvää että mahataudilla oli pudottava vaikutus painoihin. Eiköhän ne tuosta nyt kuitenkin pian tasoitu.

Lisään uudet kuvat vasta viikonlopun aikana. Sairaiden pentujen hoitamisen takia omia hommia on vähän kerääntynyt rästiin ja täytyy nyt panostaa niihin ensin. Perjantaina aloitan viikon pituisen talviloman, joten on aikaa kuvailla pikkuisia enempikin.

Tätä mahatautia on ollut liikkeellä aivan hirveästi. Täällä Oulun seudulla ja tuntuu että joka puolella Suomea. Mutta tuleehan näitä epidemioita ihmisilläkin aina välillä, ei se siis varmaan ole mitenkään outoa että kissoillakin on.

Tsemppiä kaikille sairastelijoille ja etenkin jos tauti on iskenyt pentuihin. Kyllä se siitä onneksi muutamissa päivissä alkaa helpottaa :) Meillä tosin meni viikko ensimmäisen kissan oireiden aluettua, että tauti oli saatu kaikilta pois. Mutta yhtä kissaa kohden sairastamispäiviä kertyi 3-4. Tympeää vaan kun ne alkoivat eri aikaan.

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kuulostaa kuin lukisi omista pennuistaan, painoja myöten, paitsi että meillä isoin joka oli jo lähellä kiloa sairasteli myös ja paino putosi 800 gramman tienoille. Mutta tänä aamuna näyttää jo paremmalta, toivotaan että iltapunnituksessa olisi jo painon putoaminen pysähtynyt!

maarit kirjoitti...

Hienoa että porukka on kunnossa jo!