lauantai 24. tammikuuta 2009

Utelias AIKUINEN kollini

Niin ne lapset kasvaa.. Riksistä on tullut mies (onhan ikääkin juuri tullut 11kk), hassua siinä vaan on se että sillä on mieletön bodarikollin body, mutta pää on ihan kun lapsella vielä - pieni :)) Se painaa todella paljon enemmän kun uskoisi. Kun sitä nostaa niin on aina yhtä ihmeissään. Muistelen että Saila kertoi joskus samaa Make-isistä. Eli on siis muskulaarinen jätkä tämäkin!

Kädessäni olevaa parmesaani-pussia himoitseva Riksi:

Aijoo! Riksi muuten lienee sittenkin solidi, kun katsotte niin nuissakin kuvissa näkee että sen mahan alus on ihan punainen ja sen pitäisi olla vaaleampi. Lisäksi solidin naaraan kanssa tuli vain solideja (paitsi se punainen poika) pentuja.

4 kommenttia:

saila kirjoitti...

Aaww, poika on tullut isäänsä muskeleissa totta vie, mutta tuo väri on sentäs jotain sen ihan omaa, herkkuporkkana!
Tuota solidiutta minäkin sen pentujen myötä olen uumoillut, mutta en ole ääneen kehdannut sanoa.. Meinaatko laittaa dna-testin?
Ja kyllä sen velikin on taatusti solidi... (tai sitten ei :P ) Siriuksen ja Dobbyn blogin "Onkos meillä liiankin kissanpäivät"-kuvia kun katsoo...

Tinittin kirjoitti...

Katotaan nyt ton toisen solidin morsiamen kanssa mitä tulee. Eiköhän se sitten kerro "tuloksen" jos sinnekään ei tule muita kuviollisia kuin punaisia :)

saila kirjoitti...

Niinpä kyllä. Vaikka noiden punaisten kanssa sitä saa pyöritellä "todennäköisyyksiä" loputtomiin :P Väriä ei ainakaan näyttelyssä kannata yrittää vaihtaa jollei ole dna-testattu... tuomarit ei tunnu paljoa perustavan jälkeläisnäytöstä, kun yksivärisyydenkantajalla on aina mahdollisuus saada niitä solideja vaikka olisi itse kuviollinen... Mutta on Riksillä ainakin hienot haamutäplät :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Riksi!:)