maanantai 26. tammikuuta 2009

Täältä tullaan maailima!

Tänään sininen poika Frank tuli ensimmäisenä pentupesän korkeiden laitojen yli (eikö ikää ole edes 3 viikkoa!). Heti perässä muksahti tyynyn päälle Kookos, siamilainen poika. Kun muut pennut alkoivat kuikuilla pesän reunalta siihen malliin, että sieltä tipahdellaan niskat edellä (näiden pienten kanssa se "kissa laskeutuu aina jaloilleen" ei ihan pidä paikkaansa) päätin luopua pesästä ja sisustaa pentu"huoneena" toimivan vaatekomeromme pennuille sopivaksi. Laitoin sinne matalareunaisen sturdin, mistä pennut voivat halutessaan lähteä tutkimaan ympäristöä ja peittoja ja pehmeitä pesiä lattialle. On se emollekin stressaavaa kun osa pennuista on vielä pesässä ja pari kökkii ulkopuolella. Se ei oikein osannut päättää missä olisi. Näin kaikki ollaan tyytyväisiä.

Pennut uudessa kodissa mamman hoidettavana:


Frank on tyytyväinen kun pääsee kipittelemään peiton päälle:Kuvassa Frankin takana vasemmalla simskupoika Kookos ja oikealla simskutyttö Selma, molemmat pennut ovat saaneet nimet tulevilta omistajiltaan.

Mustan pojan "työnimi" on Riku ja se punainen poika sai tulevalta omistajaltaan nimen Jeera. Punainen simskutyttö on Lotte.

Tuntuu että nämä pennut ovat tämän ikäisinä sosiaalisimpia mitä meillä on koskaan ollut. Ne ottavat jo nyt todella paljon kontaktia ja oikein selvästi pitävät ihmisistä. Ehkä se ensimmäisen viikon pakkoruokinta ja runsas käsittely on tehnyt tehtävänsä. Tulevat uteliaana huudon kanssa katsomaan aina kun tulen niiden luokse <3

Ei kommentteja: