maanantai 19. tammikuuta 2009

Pelokas jätti

Nökö peljästyi pienistä pennuista niin että sen piti aivan kauhusta kankeana sähistä pesälaatikon reunalla. Alisa olisi niitä innoissaan sille esitellyt, mutta jätti ei järkytykseltä tajunnut mitään. Alisaakin se ehti hivauttaa takaraivoon ennen kuin tarkkaavainen kasvattaja ehti väliin. Siitä sai jätkä kyllä lähdöt kun Alisa sille sanoi ja näytti, missä ovi on. Itepähän livahti kattomaan, mitä tuolla kiinni olevan oven takana on pian pari viikkoa piiloteltu. Kyllä se muakin ois jo alkanut kiinnostaa..

On muuten ollut jännää että Alisa on kaikkien muiden paitsi Maon kaveri. Se ei jostain syystä vaan tykkää siitä. Kyllä se sitä sietää, mutta kätinää on kyllä kuultu. Ja tuonne pentujen luo sillä ei oo mitään asiaa. Hyvin merkillistä, koska yleensä tuo harmiton pappa (näiden pentujen isopappa, oikeestihan se on vielä nuori mies) on ollut kaikkien kissojen paras kaveri. Tuittukin tykkäsi Maosta heti, vaikka eivät olleet nähneet vuoteen. Täytyy toivoa että Alisa josssain välissä hellittää Maon suhteen ja Maokin saa nauttia pentujen seurasta. Se niin paljon tykkää pikkukissoista.

Geekin on nyt käynyt pentuhuoneessa, mutta on ollut sitä mieltä että sitä ei kiinnosta vauvahommat enää pätkääkään. Riksiä taas kiinnostaa se ihana äitikissa, joka käy välillä juoksemassa kämpän ympäri, palatakseen takaisin lastensa luokse. Ihana kattoo kun höntin kollipojan silmät oikein kirkastuu, kun vaimo käy nenän edessä pyörähtämässä. Terhakkaasti vaimonsa perässä kipittäen ja epätoivoisesti kurnahdellen se aina saattaa vaimon takaisin pentuhuoneen ovelle <3

Ei kommentteja: