lauantai 4. lokakuuta 2008

Vihdoinkin eroon kortisoonista!

Huomenna Tuittu saa viimeisen kortisooniannoksen. Annostusta on nyt pikkuhiljaa laskettu ja nyt mennään niin pienellä annoksella että uskalletaan kokeilla lääkityksen lopettamista.

Jännittää aivan hirveästi miten oireilu pysyy kurissa. Ruokavalio on nyt täysin uudistettu, kävin taas eilen hakemassa lihaa kilokaupalla :-) On tässä kuukauden aikana kyllä tullut huomattua kuinka hankalaa on useamman kissan kanssa eläminen jos yksi on erikoisruokavaliolla. Mutta kyllä sen eteen on valmis tekemään töitä, että kissa pysyy terveenä! Omien kissojen teollinen ruokinta on kyllä jäänyt lähes nollaan, mutta joskus sorrutaan raksuttelemaan :)

Nyt en tiedä toivonko siis sitä että oireilu pysyy kurissa oikealla ruokavaliolla vai että oireita tulee ja saadaan koepala ihosta otettua. Jännittää että oireet alkavat silloin kun ei ole mitään mahista otattaa koepalaa. En oleta että esimerkiksi päivystäjä voisi alkaa päivystysaikana ottamaan kissasta koepalaa. Toisaalta taas jännittää sekin jos Tuittu nyt pysyy oireetta mutta uudessa kodissa oireilu taas alkaa. Mutta turha maalailla piruja seinille. Neiti voi nyt hyvin ja katsotaan miten jatkossa menee. Toivottavasti se oma koti myös löytyy, vaikka Tuittu tällainen ongelmanuori onkin :)

Ei kommentteja: