perjantai 19. syyskuuta 2008

Gee <3

Varasin Geelle ajan steriloitavaksi alkuviikosta, mutta mietin pitkin viikkoa raskinko sittenkään vielä leikkauttaa. Kevään muutamat epäonnistuneet astutusyritykset kummitteli taustalla, enkä nähnyt oikein järkeväksi yrittää enää. Yleensä näihin tiinehtymättömyyksiin on jokin järkevä syy, joten itsekkyys ei minun kohdalla riittänyt pitämään kissaa leikkaamattomana "turhaan".

Kohtu ei ollut mitenkään hyväkuntoisen näköinen, joten olen ihan tyytyväinen päätökseen. Tuskin tiinehtyminen olisi onnistunut enää muutenkaan. Onneksi on jälkikasvua sukua jatkamassa ja toivon mukaan en menetä koko linjaa nyt tämän takia.Gee saa alkaa nauttia loppuelämästään kotimme yksinoikeutettuna kastraattiladyna!

Geehen liittyvä kuskaaminen on aina saanut hyvin dramaattisia käänteitä. Tämän vuoden ekalla kollinhakureissulla tultiin ekoina hirvikolaripaikalle ja tänään kotimatkalla lääkäristä olin ainoa silminnäkijä skootterin ja auton kolarissa. Onneksi skootterikuski selvisi säikähdyksellä ja tosi säikähtänyt tyttö olikin. Hätäkeskuksesta hälytin apua, skootterikuski oli aika pois tolaltaan. Minua pyydettiin jäämään seuraamaan tytön tilaa ja odottamaan myös poliisin tuloon asti, vähän niinkuin varmistellen että molemmat osapuolet pysyvät paikalla. Olimme onneksi autokuskin kanssa samoilla linjoilla tapahtuneesta, joten tuskin asiassa on mitään epäselvää. Poliisi otti kuitenkin minunkin tietoni ylös mahdollista todistamista varten. Tyttö näytti myös ihan ok-vointiselta siinä vaiheessa kun jatkoin matkaa. Pientä jännitystä perjantai-iltaan :o huhhuh!

Ei kommentteja: