torstai 14. elokuuta 2008

Nökön hampaat

Turhaan jännitin Nökön hammashuoltoa. Riitta-Liisan mielestä Nökön hampaat on hyvässä kunnossa, eikä ollut edes kiilleveurioita. Hammaskivet on rapattu nyt pois. Papereissa lukee: Komeahampainen kissa! 8)

Nuo hammasjutut on niin ikäviä ja arvaamattomia, että aina saa pelätä pahinta. Onneksi meidän kissat on nyt toistaiseksi niiltä välttyneet.

Samalla Alisalta ja Riksiltä otettiin siitostestit. Ipanat käyttäytyivät hyvin - Riksi muuten painoi jo 400g Alisaa enemmän. Tosin Alisa onkin aivan hirveän laiha!

Ihan unista Nököä on hassu seurata. Laitoin sille ison kevythäkin tuohon olkkarin nurkkaan, että saa olla rauhassa ja ei mene ihan vielä syömään. On sen verran tokkurassa, vaikka operaatiosta onkin aikaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Dobby ja Sirius lähettävät terveisiä velipojalle. Onnittelut huipean näyttely menestyksen johdosta, meidän pojat on menossa vasta ensimmäiseen näyttelyynsä Vantaalle ensi viikonloppuna. Emäntää vähän jännittää kun ei ole aikaisemmin koskaan kissanäyttelyssä ollut muutakuin yleisönä ihmettelemässä kaiken karvaisia kissoja. Onneksi Saila tulee paikalle vahtimaan, ettei kovin paljoo hölmöillä :)