sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

*Hehkuttel*

En malta olla kertomatta viikonlopun näyttelyistä, vaikka olenkin ihan umpiväsy. Lähinnä mielessä pyörii ajatus lepäämisestä, mutta yritän vielä pysyä tovin hereillä. Oikea jalka kipeytyi ikävästi jo perjantaina, enkä tiedä oikein miten.. Ilmeisesti se nyrjähti jossakin välissä jo talkoissa.. Mutta sinnillä sitä selviää, nytten on kyllä kipee!

Lauantaina omista kissoistani näyttelyyn osallistui vain Riksi, tuomarina oli Martin Kabina ja taas kerrottiin kuinka hyvä luonne pojalla on! Se vaan on, ihan huikea. Muistin kyllä kehua kaikille Riksiä kehuneille tutuille, että Saila osaa tehdä tällaisia näyttelyluonteita eikä mulla ole mitään osaa eikä arpaa asian kanssa :))) Riksistä tuli kategorian paras pentu. Taas minun yllätyksekseni Lempo oli tuomarin paras ja koska urokset olivat kaikki samalla tuomarilla, se oli myös kategorian paras. Keskusteltiin lounaalla "tyttöjen" kanssa, että ilmeisesti olen itse jämähtänyt siihen pentuajan muisteloon, jolloin Ozzy ehdottomasti olikin paremman näköinen. Nyt aikuistutta Lempo on kehittynyt todella paljon edukseen, tosin tuomari oli sitä mieltä että kukaan kolleista ei ollut huipputyyppinen. Huippuja tyyppejä ne silti kaikki on!

Sunnuntai oli aivan huikea! Lempo oli jälleen kategorian paras, tuomari oli kehunut että on lihaksia ja massaa jätkällä! Paneelissa meidän tytöt Alisa ja Gee oli vastakkain. Äänet meni tasan ja Kristiina käskettiin ratkomaan ongelmaa, hänen mielestään Alisa on parempi ja niinpä neiti-Bling Bling voitti emonsa. Jännitti kyllä, vaikka kaksi omaa kilpaili paneelissa vastakkain :D Kasvattini Saga (Feanorian Blue Lotus, OSH a 25) oli kategorian paras kastraattinaaras ja kaiken huipuksi Riksi kategorian paras pentu!

Gee oli ainoa siitosnaaras nelosissa, mutta ei kyllä millään huonoilla pisteillä.. 116,25 ..

Harmittaa että Aki oli kuskailemassa tuomareita lentokentälle, eikä saatu otettua kimppakuvaa noista Geen lapsosista :-( Mutta ehkä vielä joskus!

Nyt tää lähtee lepäileen..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hirmuisesti onnea huisista näyttelymenestyksestä!

Riksi on kyllä aivan mahtavan näköinen ja luonteinen pikku mies!!

Anonyymi kirjoitti...

Suuremmoiset onnittelut! Riksi on kyllä aivan mahtava napero, jota olen ihaillut pikku riikkisestä asti. Rapsutuksia!