sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Long time no see

Eipä ole hetkeen ehtinyt istumaan persieelleen niin pitkäksi aikaa, että olisin ehtinyt kirjoittelemaan tänne. Tai en vissiin ole vain saanut aikaiseksi..

Nyt tuli kuitenkin sellaista asiaa, että täytyy kirjoittaa. Sijoitustyttöni Alisa on muuttamassa takaisin "kotiin" kesäkuun alussa, ainakin väliaikasesti. Monen asian yhteissumma, joita ei nyt enää viitsisi puida. Haluan vain sanoa että olen älyttömän kiitollinen Annelle, että saatiin järjestettyä asiat täydellisessä yhteisymmärryksessä ja todella kivuttomasti. Enkä suinkaan ole harmissani että Alisa palaa kotiin, tässä on jo alkanut oppia, että muutokset ovat hyvinkin suuri osa tätä hommaa. Lisäksi ajatus siitä, että saadaan vielä joskus pentuja kotiin, tuntuu aika mukavalle :)

Parin viikon päästä mennään hakemaan Alisaa, samalla vieraillaan sukulaisten ja kavereiden luona. Aloitan kesälomani jo ensi viikon torstaina, joten aikaa ainakin on.. Tuskin silti tälläkään kertaa ehtii ihan kaikkien luona käymään. Sitä pitäs joskus tehdä viikon reissu tuonne pk-seudulle (ja tampereelle) niin ehtis nähdä kaikkia. Täältä Oulusta on tuo muuttoliikenne "suurkaupunkeihin" ollut sen verran vilkasta, että suurin osa kavereista asuu muualla :( MUTTA SAA SITÄ TÄÄLLÄ POHJOSESSAKIN KÄYDÄ! :))

Jospa sitä sitten kirjottelis parin viikon päästä kuulumisia reissulta, tulen sitten esittelemään tuliaisia ;-)

Ei kommentteja: