sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Vaasa

Lähettiin meidän pihalta joskus kolmen maissa (aamuyöllä). Perillä oltiin 3,5h ajamisen jälkeen, n. tunti etuajassa. Ilmeisesti navigaattori ei muistanut, että kesänopeusrajotukset oli jo vaihtuneet. Tiet oli sulat ja ei ollut juurikaan liikennettä. Tunti ooteltiin että päästiin eläinlääkärille, mutta eipähän tarvinut juurikaan jonotella.

Mao oli ollut TODELLA raivostuttava koko matkan ja sama meininki jatkui näyttelyssä. Huomaa että tyyppi kyllä kertoo jos on tylsää.. Ilmeisesti se nyt ahdisti, kun en ollutkaan ottanut kaveria sille mukaan. Vastedes ei Mao lähde yhteenkään näyttelyyn ilman seuralaista tai ainakaan minä en sen seuralaiseksi ala. Lähinnähän sen tulevaa näyttelyuraa olikin tarkotus miettiä sen mukaan, että se lähtee vaan jos joku muu kissa on menossa. Näin piti nytkin tehä, mutta ei se Gee sitten tonne päässyt.

Se huusi koko päivän, tuomarillakin se piti aivan kummallista konserttia. Kotimatkalle se sai kaverin boksiin kun tyttärensä palasi reissultaan kotiin. Mao kyllä oli hiljaa, mutta rouva vuorostaan vinkui koko matkan.

Mao sai ekan kunniamaininnan, oli myös TP ja koska neloset oli yhdellä tuomarilla se oli samantien kategorian paras kastraattiuroskin. Kilpailua kyllä oli, mutta edes TP-valintoja ei pidetty :o Ei siis ihan turha reissu, vaikka Gee joutuikin olemaan abs. Ruusukepassi täyttyi myös, joten eiköhän seuraavaankin pohkisin shöwhyn oteta osaa.

Kiitokset Eevalle ja Ullalle kyydistä (ja matkaseurasta) ja Soilelle vieraanvaraisuudestaan :) Vaasassa oli kiva käyä, vaikka en ruotsia osannut tarpeeksi, enkä siten saanut neuvottua pentuja kyseleviä suomenruottalaisia :P

Ei kommentteja: