lauantai 26. huhtikuuta 2008

Pissavaivainen neiti..

Gee alkoi taas ihan yllättäen kuseksimaan tällä viikolla. Makkarissa on pissitty pariin pesään ja nyt viimeisimpänä tänä aamuna sänkyyn, Akin peitolle. Huomasin myös, että vaatehuoneessa lemahtaa melkoinen kusi, mutta en yksinkertaisesti onnistu paikallistamaan mihin siellä on loroteltu. Kaikki lakanat ja pyyhkeet olen kolunnut läpi. Ilmeisesti on pissinyt ylimmälle hyllylle, minne en itse yletä tonkimaan. Siellä on yksi iso petari ja pari matkalaukkua säilytyksessä.. Kai ne on ehtineet imeytyä ennen kun Aki tulee kotiin ja joku yltää sinne hyllylle tonkimaan :| (.. ja taas saa kiittää vanhempia kääpiöydestä. Oon muuten vieläkin katkera kun ala-asteen th meni lupaamaan, että kasvan 160-170 senttiseksi ennusteen mukaan. Kannattas jättää ennustamatta kun meni niin isosti huti..)

Ei tässä kai auta kun taas ottaa se pissinäyte jos tuolla olisi tulehdusta. Pitää vähän sumplia missä vaiheessa sen näytteen järkevimmin saisi kiikutettua tutkittavaksi.. Oon myös miettinyt voisiko se pantata pissaa, jos vaikka hiekka ei kelpaa. Nuo pissit ei nimittäin ole olleet mitään merkkailupissoja vaan ihan isoja lammikoita. Pyykkikone siis laulakoon ja käyn hakemassa lähikaupasta jotain toista hiekkaa kokeiluun. Sehän on varmaa, että jos uutta hiekkaa tulee niin ökoa ei käytä enää kukaan muukaan. Mää niin inhoan mikrohiekkaa.. taidan palkata jonkun siivoojan tänne, jos sitä joudutaan alkaa käyttämään :|

Oon jo niin tottunu tuohon kusien luutuamiseen ja ainaiseen pyykkäämiseen, että lupasin äitille ottavani Lempon ja Ozzyn tänne hoitoon, jos niiden kuseminen alkaa käydä hermoille :P Edellisestä viestistä unohtuikin, että melkoiset kollituoksut siellä oli kun viimeksi kävin kylässä.. Onneksi palleja ei loputtomiin tarvi katsella, Ozzylle on jo sovittu kaikki siitokset. Lempo on vielä ehkä käytettävissä yhdelle naaraalle.

Ei kommentteja: