sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Kuumeilua

Pentukuume tosiaan voi aiheuttaa pahojakin oireita, no ei ehkä kuitenkaan.. Muutama päivä meni opiskelujen osalta ihan horroksessa ja perjantai-iltana päiväunien jälkeen olin oikean kuumeen kourissa. Koko viikonloppu on mennyt 38-39 asteen välimaastossa keikkuen, edes burana ei ole tähän olotilaan tepsinyt.

Pentukuumeeksi epäilin, kun mitään flunssan oireita ei ennen tätä sunnuntaita tullut. Ehkä elimistö yritti kovasti vastustella räkätautia. Nyt nenä vuotaa ja yskä on ihan kamala. Lihakset tekee salatreeniä koko ajan kun jännitän nuita hirveitä yskäkohtauksia.

Kissoilla sen sijaan on ollut kivaa, kun taas on joku jonka kainalossa kölliä aamusta iltaan (Aki oli kipeänä tossa viikko takaprein). Neelakin meni emäntänsä kuumeilusta sen verran sekaisin, että on suvainnut Geen nukkua samassa pesässä kanssaan. Nuolivat toistesa naamojakin <3 Sain jotain kuvia, mutta valitettavasti en tässä olotilassa ole kykenevä niin monimutkaiseen ajatteluun, että alkaisin kuvia siirtää koneelle. Ehkä Neela halusi parantaa mun mielialaa, kyllä Geen ja sen hellästä hetkestä hyvä mieli tulikin! Tätä lisää!

Nyt käperryn taas joku kainalossa nukkumaan, huomenna olen visusti neljän seinän sisällä tai yritän ehkä käydä lääkärissä hakemassa vähän saikkua.

Ei kommentteja: