perjantai 1. helmikuuta 2008

Maosta on tullut häirikkö

Nykyään joka aamu se aloittaa sen ulinavirren, yleensä 5-6 aikaan. Vissiin on nälkä. Sitten kun joku herää (ei toki aiemmin kun kello soi) niin se yrittää parhaansa, että sais kampattua pimeässä vessaa kohti vaeltavan hahmon. Hetki sitten oli aika vähällä ettei mennyt tosissaan hermot. Se on myös alkanut hellästi näykkimään jaloista, säärestä yleensä, jos ei heti saa haluamaansa. Äsken pesin hampaita vessassa niin johan oli sääreeni hampaita testailemassa. Tommonen käytös ei saa minussa kyllä mitään vipinää aikaan, yritän vaan olla huomaamatta. Vaikka se kyllä on minusta vähän söpöäkin. Yleensä se tekee tuota kun on mustasukkainen jos lepertelen toiselle kissalle. Mutta ei tommosia huomionhakemisia palkita huomiolla.. en halua että se alkaa näykkimään jatkuvasti.

Aki sen on opettanut tuohon kerjäämiseen, se ei jaksa aamulla kuunnella sitä ruokakuoroa hetkeäkään, että on alkanut "palkitsemaan" sitä mölinää antamalla ruokaa heti. Olen nyt laittanut tiukan säännön, että nuille ei anneta mitään vähään aikaan kun on noustu ylös. Ettei ne luule, että me ihan niitä varten herätään ja palvelu pelaa heti. Nytkin Mao kököttää boksissa tuossa vieressäni ja kattoo tuima ilme kasvoillaan. Kun se niin nätisti ( :D) jaksaa ootella niin eiköhän se kohta sitä sapuskaa saa.

Käytiin eilen äitin kanssa Porokin askarteluillassa ja väkerrettiin sormenpäät punasina leluhiirille silmiä. Ullalla oli ihania burmapentuja <3 Pari semmosta kilpparia, jotka oisin voinut kaapata heti mukaani. Aivan ihania! Kyllä nuo toisten pennut vaan aina näyttää kivemmilta kun omat, jotenkin tommoset "pallommat" on pentuna hurjan söpöjä, itämaiset on ihan oma lukunsa. Ihan hirvee pentukuume.. Geelle on turha puhua mistään kiimasta, ei se kuitenkaan suostu juoksemaan vielä moneen viikkoon.

Ei kommentteja: