sunnuntai 17. helmikuuta 2008

KES-KIS/Jyväskylä

Reissu tehty! Matkaan lähdettiin perjantaina, mukana matkassa minä, mun vanhemmat, Ozzy ja Lempo, Tuittu haettiin Lauralta mulle näyttelykissaksi ja Mattilan Ullan Sinni-burma sai meiltä kyydin molempiin suuntiin. Näyttelyssä Sinnillä oli omat huoltojoukot :-)

Lauantaina näyttelyssä oli neljä kasvattiani (Lempo, Ozzy, Tuittu ja Rambo eli Feanorian Burning Flames, OSH e). Ekana jännättiinkin että miten käy Rambon värintarkistuksessa. Oon ottanut siitä pentuna DNA-testin ja sen mukaan kissa on yksivärinen creme. Täplät on kyljissä kuitenkin niin selvät, että tarkitusluokasta piti hakea vähän varmuutta, kannattaako näyttelyttää täplillä vai ilman :) Tuomareiden mielestä ilman täpliä, joten meillä oli Ex1-taisto Lempon ja Rambon välillä tiedossa.

Rambo oli Ex1 ja Lempo Ex2 - tosin äijä-Lempo sai tuomarilta uuden lempinimen: kissamaailman Jone Nikula 8) Onhan se tosiaan aika äijä noin nuoreksi pojanlopiksi. Ozzy oli ainoa värissään ja oli Ex1. Tuittu onnistui saamaan leukaansa haavan (sellanen karvaton punanen nirhauma) joten oletinkin että TP-valinnat jää sen osalta välistä, Ex1 me kuitenkin saatiin. TP-valinnoissa oli muistaakseni yhteensä jotain 5-6 nuorta, meikäläisistä siis mukana Rambo ja Ozzy. Rambo valkattiin tuomarin parhaaksi ja koska tuomareita oli vain yksi, se oli suoraan kategorian paras nuori! Onnittelut vielä Birgitalle :-) Rambo on kolmas kategorian paras-tulokseen yltänyt kasvattini! Nämä kaikki kolme on saman pentueen poikia. En suinkaan ole yhtään ylpeä näistä :D

Ullan Sinnikin oli valmistunut Championiksi! Onnittelut! Siinä kyllä oli ihanan lepposa burmakolli, kun sunnuntaina seurasin sen häkin purkamista. Toinen vaan istua törötti pesässä tyytyväisenä :)

Tänään Lempo oli vuorostaan Ex1 ja Rambo Ex2, Ozzy Ex1 ja tuomarin paras - paneelissa Kelmikerhon siamilainen vei voiton molemmin tuomariäänin.

Sunnuntaina päätin olla ilmoittamatta Tuittua arvosteluun, turha sen leuan kanssa ois ollu lähteä käpälöitäväksi. Harmitti tuottaa pettymys Senialle, kun Tarmon siitosluokka ei onnistunut. Tare oli ainoastaan siitosluokan takia siellä.. ja mun epäonnisten pentusuunnitelmien takia se on vielä leikkaatoman.. eikä osallistunut arvosteluun kastraattina, niin kun alunperin oli aikomus. Voi Tuittua minkä teki! Huomenna mennään kuitenkin eläinlääkäriin sen kanssa, sitä leukaa on kutisuttanut aika paljon. Aika varmasti se siis ite sen rappas verille, eikä hajottanut boksissa matkalla niin kun mää alunperin luulin. Toivottavasti se ei oo mitään hirveen ikävää, kuten esim. allergiaa, mitä nyt ekana vois epäillä (?) Se sai aamulla kyytabletista puolikkaan ja se kyllä hillitsi sitä raapimista. Nyt illalla Lauralta tuli viestiä että kotona se raapii sitä leukaa koko ajan. Sille piti laittaa sukkapukukin kaulaan, ettei se raavi koko päätään irti :( Mutta huomenna ehkä ollaan viisaampia tämänkin asian suhteen.

Mun tekis mieli lähteä Vaasaan huhtikuussa, en vaan yhtään saa päätettyä että kenet mää sinne veisin.. Mulla ois yöpaikkakin ja kaikkee.

Ei kommentteja: