keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Jihuu

Just kun pääsin viikonloppuna avautumaan, että pet-needsin tilaus on viipynyt kamalan kauan.. nyt se tilaus on jo Tanskassa tulossa! Pilailin Krisselle Göranin ja Geen treffien jälkeen, että nyt on pilattu mahikset saada pentuja kun menin tilaamaan penturuokaa näin aikaisessa vaiheessa. Yritin vaan ennakoida.. no eihän niitä pentuja tullut.

Sunnuntaina ostin näyttelystä KMR-maitovastiketta pentuja varten ja totesin että tuo frouva ei varmaan juokse puoleen vuoteen kun menin taas ostaan jotain pentuihin viittaavaa 8) . Aki osas piilottaa sen hyvin kun käskin, eikä Gee ehtinyt näkemään sitä törppöä! Nyt nimittäin alkaa jo näyttää ihan lupaavalle, eilen ja tänään on vähän huudellut jotain siihen malliiin että.. kattellaan! Taidan antaa sille vähän huuhaatroppia (niinku jossakin piireissä sanotaan :| )juoksun vahvistamiseksi :-)

Siitä edellisestä astutuksesta onkin seitsemisen viikkoa aikaa. Toisaalta ihanaa että entisellä maratoonijuoksijalla on nyt näin pitkä juoksuväli, mutta ei se nyt paljon naurata kun kolli kusee omistajansa talon nurin ja yritän tässä vakuutella että "kyllä se ihan kohta juoksee.." :D Senia sanokin jo, että jos ei se parin viikon sisään juokse niin Taren pallit menee pölkylle. Gee pliis nyt vähän jotain säpinää ja äkkiä!!!!

Ei kommentteja: