keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Asuntokuumeilua

Eilen se THE uusi asunto löytyi, ainakin mun mielestä. Tuo perheemme rikkaampi osapuoli oli kuitenkin sitä mieltä, että ei siinä ollut sitä kaikkea mitä se halus. Ainakin ne maadotetut pistorasiat puuttui (aina nuilla miehillä pitää olla jotain ihmeen tommosia outoja vaatimuksia) :D Mainitsin tuon rikkaamman osapuolen siksi, että loppuviimeks se päätös taitaa tulla sen takia sieltä..

Toisaalta oli siinä asunnossa se vika että oli kerrostalossa, mää kyllä mielummin näkisin "kissalamme" uuden osoitteen jossakin paljon kauempana tästä kaupungista (maaseudulle päin..). Mutta jos sitä nyt alottas vaikka sillä rivarilla.

Mää kyllä jo näin mun haaveissa kaikki meidän vanhat (ja ne uudet, mitä ei vielä ole hankittu) huonekalut siellä asunnossa ja kissanpennut loikkimassa pitkin käytävää. Ja sen uuden oman kollin kuseksimassa työhuoneessa ja keittiössä (jotka sai kätevästi muusta asunnosta "erotettua" ovella).. Se oli vaan upee, sellanen ettei sinne ois tarvinu tehä mitään remonttia vuosiin (koska eihän me ees osata!). Se oli ihan mun näkönen koti :(

No saa kai sitä hullu haaveilla.. *lähtee selaileen rivareita etuovi.comista*.

Ei kommentteja: