perjantai 2. marraskuuta 2007

Nörtti-Gee

Gee on taas osoittanut etevyyttään näissä nörtteilyhommissa. Yritin tossa katella jotain videota netissä ja en saanut sitä millään näkyviin.. Jotain java-päivityksiä mulle tarjottiin ja en sitten ajatellut niitä päivitellä yhden videon takia. Käväisin kettiössä ja kun tulin takas niin neiti istuu persaus näpiksellä ja Java-päivitykset latautuu koneelle. Sitten näky videokin! Voin siis vastedes kehua että mullapa on kissa joka päivitti javan koneelle, eikä tarvi ite huolehtia moisista!

Nyt tuo pöhlö neiti jahtaa jostakin lämpimään suojaan tullutta ötökkää. Ötökkä lentelee täällä pitkin seiniä, mikä saa aikaan aivan mahottoman mäkätyksen ja pomppimisen seinille.

Gee on palautunut niin hyvin synnytyksestä/imetyksestä/pennuista että astutuksen kanssa ei varmaan ole mitään ongelmaa sen porin näyttelyn jälkeen. Toivotaan vaan että juoksukin tulee sitten sopivaan aikaan. Nyt on sentään siitä juoksumaratoonistakin n. kuukausi aikaa. Ruoka maistuu ja alkaa rasvaa kertyä luiden ympärille. Gee on oikeastaan aivan täydellisessä kunnossa, ei laiha eikä pulska. Neela-mummo puolestaan vois vähän ehkä kiinteyttää (kukapa tässä ei vois!).

Pyysin äitiä lähettämään kuvia Lemposta ja ja Ozzista kun tänään taas käytiin siellä ja ihmettelin poikien huimaa kasvua. Tosin olis kyllä kiva saada kuvia muistakin pennuista, niin voisin tänne niitä pistää näytille ;)

Enpä muuten muistanut mainita että käytiin katsomassa sijoituspentueen Reiskaa Suvin luona viikko sitten. Voin sanoa että on kyllä yksi suurimpia itämaisia mitä olen koskaan nähnyt! Oli Reiskulilla vähän masua, mutta julmetun iso poika se kyllä on! Oliokhan se paino jotain 6 kiloa?? Tuntuu aivan oudolle että Mao ja Neela on saaneet tehtyä niin hyvän kokoisen jälkeläisen :D Neela kun on tommonen pieni pirpana ja Maokaan nyt mikään kovin iso kolliksi ole. Ehkä se varhainen leikkaus voi olla kasvulle edullinen tilanne. Onhan tuo meidän Nökökin nuorena leikattu ja niin iso, että ei kovin moni kotikissakaan noin kookas ole. Saa nähdä millainen jättiläinen Tainosta tulee, kun siltä vietiin pallit 4kk ikäisenä :)

Ei kommentteja: