maanantai 26. marraskuuta 2007

Kuulumisia

Nonni, tänään kuultiin tuomio Neelan niskasta otetutsta koepalasta - > hyvälaatuinen rasvakudoskasvain (eli suomeksi rasvapatti) se vaan oli. Uusiutumisen riski nuilla on ja nyt kun tiedetään ettei ole mitään vakavaa niin ei tarvi hätääntyä. Kuulema voi tulla jonnekin muuallekin, jos siihen on taipumusta. Jää nähtäväksi. Ihon ulkopuolella olevat tikit poistettiin ja haava näyttää hyvälle, eihän se iso onneksi ollutkaan. Helpottaa lujasti, olin ihan varma että kyseessä on joku sarkooma tai muuta ikävämpää.. Tosin yleensä aina ajattelen pahinta, ei tunnu niin pahalle jos itselleen uskottelee että kaikki on hyvin, vaikka ei välttämättä olekaan.

Göranikin on kai kuntoutumassa ihan hyvää vauhtia. Toivotaan että kolmatta kertaa ei tarvi enää silpoa.. Laihtunut se on kuulema hirveesti, kun ruokaa voi antaa vain pieniä annoksia ja vähemmän muutenkin. Joten menee varmaan jokunen viikko, että saa taas lihaa luidensa ympärille. Saa nähdä ehtiikö kuntoutua Geen kanssa treffaamaan, vai joudutaanko käyttämään varakollia (joka onneksi on olemassa). Toiveissa tietty on, että Göran ja Gee pääsee lapsentekopuuhiin, mutta Geen astutusta ei voi kovin pitkään venyttää jos juoksutahti on kova.. Poriin ei Göran nyt luonnollisestikaan puolikuntoisena tule.

Aijoo ja yks ihan huippujuttu! Ekaa kertaa mun kasvatti oli Kategorian paras! Marsu oli lauantaina Tanskassa näyttelyssä ja oli kategorian paras pentu. Sunnuntaina oli TP, häviten toiselle pennulle, jonka lauantaina voitti :) Sain Tanskasta Erikiltä meilin, että poika oli saanut hirveästi kehuja niin heidän tutuiltaan kuin tuomareilta. Minun mieltä lämmittää voittoja enemmän kuitenkin kuulumiset, että poikaan on oltu tyytyväisiä ja se on kotiutunut loistavasti.

Ei kommentteja: