lauantai 17. marraskuuta 2007

Ketutusta

Nelpukkaa ottaa aivoon ihan tosissaan, musta paita jonka värkkäsin sille vanhoista pitkiksistä (joissa on semmonen söpö pitsiresori :D), ei oikein ole saanut suosiota. Ilman paitaa ei voi olla, koska Neela ylettyy nuolemaan haavaa ja eilen yritti takajalalla sitä vähän rapsutellakin. Kaulurista olisi hyötyä vaan nuolemiseen mutta rapsuttamaan se ylettyisi silti..

Välillä olen antanut haavan "tuulettua", mutta potilasta pitää vahtia koko ajan. Muuten on sujunut ihan hyvin, haavakin näyttää siistille. Eihän se iso ole, mutta repeytymisvaara kai siinäkin on.. Pitää vielä katsella jotain paksumpia sukkahousuja, josko niistä sais vähän joustavamman paidan. Neela kulkee ihan kyyryssä pitkin seiniä tuo paita päällänsä. Käy sääliksi!

Geen toinen juoksu pentujen jälkeen oli onneksi ihan normaalin pituinen. Nyt kai vaan ootellaan sitä joulukuuta.. Toivottavasti ei ennen Porin näyttelyä juokse. Saa nähdä ehtiikö kolli toipua omasta leikkauksestaan ennen Poria. Muuten on kuulema mennyt Göranillakin hyvin, mutta pienenpienet ateriat on meinanneet ihmetyttää. Poika ei kuulema millään tajua, että teelusikallinen pöperöä on koko ateria :-)

Ei kommentteja: