maanantai 15. lokakuuta 2007

Lempo ja Ozzy muuttivatkin yhdessä

Ozzyn varaus peruuntui niin sopivaan saumaan että Lempo saikin oman velipojan kaverikseen. Kävin tänään heittämässä pojat mun vanhemmille tuohon parin kilsan päähän. Lempon johdolla alkoivat heti tutkia taloa, ruokaakin maisteltiin ja pientä arastelua lukuunottamatta kotiutuminen alkoi hyvin. Käytiin vielä tässä iltasella katsomassa poikia ja siellä ne kippurassa nukkuivat kuljetusboksissa. Ehkä mun siis pitää hankkia se oma kolli kotiin kun se sijotuskollin paikka vanhempieni luona täyttyi :)

Kotiin oli ihana tulla kun VAIN 5 pentua tuli vastaan vaatien ruokaa ja huomiota. Nyt onkin hurjasti aikaa leikkiä ja hoivata pentuja kun olen tämän viimeisen viikon lomalla. Torstaina lähtee Rambo ja illalla varmaan käydään vielä viemässä Unna ja Rosina (tuleva Saga?) omaan kotiinsa. Viikonloppuna matkustetaan Alisan kanssa Espooseen, minne neiti muuttaa Vilman seuraksi. Marsun muuttoaikataulukin alkaa olla selvillä :-) Niin taas kului 14 viikkoa, uskomattoman äkkiä.

Tulevana viikonloppuna mukaan lähtee myös Mao ja Tuittu, osallistustaan sunnuntaina URK:n näyttelyyn. Käyn itse lauantaina Tampereella että ei sitten lauantaina vielä päästykään näyttelemään.

Göran ja Krisse kävivät tänään sydänultrassa Tampereella ja Jörpin sydän todettiin terveeksi. Muutkin testit on hoidettu alta pois ja nyt sitä sitten vaan ootellaan treffejä!

Ei kommentteja: