lauantai 29. syyskuuta 2007

Heipsan

Huolia on, Gee-emon kestojuoksu ei ole vieläkään katkennut, nyt tosin alkaa näyttää jo paremmalta, ainakin täällä on ollut hiljaisempaa. Homeopatiaa voisi kai jälleen kiittää. Katsotaan miten tämä tästä etenee.

Takoitus olisi astuttaa Gee heti kun kolli on testattu (siitostestit ja sydänultra) ja Geelle saatu avoimen luokan Ex-tulos, joka näillä näkymin menee joulukuulle.. Olen koko marraskuun kiinni Oulussa, joten näyttelyihin ei silloin pääse. Tietysti pitää mammankin nyt toipua näistä edellisistäkin pennuista ennen uusia. Ja toki myös Göranin testien tulee olla ok :)

Harmittaa kun en ilmottanut Geetä URKin näyttelyyn kun sinne nyt joka tapauksessa ollaan menossa. Pelkäsin vaan että se on vielä maidossa silloin kun ei ainakaan vielä ole maitohanat alkaneet kuivua. Olen ilmoittanut Maon ja Tuitun sunnuntaille, jännittää miten tytön ensiesiintyminen sujuu.

Eilen kävinkin katsomatta Tainoa ja Tuittua Lauran luona. Olivat kasvaneet reippaasti ja meno oli melkoista. Taino on hauska hötkylä ja Tuittu oli kaunistunut entisestään! Olen jo lähes varma että Taino on hopea siamilainen, mutta varmistuakseni asiasta olisi kyllä kiva kuulla siitä muutama muukin mielipide. Ehkä se joskus lähtee Tuitun mukaan näyttelyyn :-)

Huomenissa voisin taas laittaa uusia kuvia pennuista, jos tenttiin lukemiselta maltan (tuskin on ongelma..) :D

Tintti

Ei kommentteja: